Takúto vymoženosť dostane zákazník iba za predpokladu, že si najprv kúpi veľký pick-up Nissan Titan XD s 5,6-litrovým V8 motorom.

Následne je možné si k tomuto modelu prikúpiť, presnejšie na dva roky prenajať, ako bonus plne elektrický Nissan Leaf iba za 99 centov mesačne, bez ďalších poplatkov. Samozrejme, nie u nás, ale u predajcu Hart Nissan zo Springfieldu vo Virgínii (USA). Každopádne je to veľmi zaujímavá myšlienka, ktorá by sa „uživila“ aj na starom kontinente.

Nissan Titan XD

Nissan Titan XD

Ak by ste si kúpili auto s veľkým spaľovacím motorom, tak by ste mali možnosť si za exkluzívnu cenu prenajať alebo kúpiť k tomuto autu menší elektromobil, ktorý by mal vyvažovať dopady na životné prostredie, čo je samotnou myšlienkou tejto akcie (aj keď by sa o tom „eko faktore“ dalo dlho rozprávať, ako to v realite je a pod. no to teraz riešiť nebudeme). Čo tak si kúpiť Mercedes triedy G a k nemu získať napr. plne elektrický Smart na dva roky za 1 euro. Myslíme si, že by to využilo 99,9% zákazníkov, čím by sa elektromobilita dostala do povedomia ďalších ľudí.

Späť do Springfieldu, no nie ku Simpsonovcom, ale k predajcovi hart Nissan. Táto zaujímavá akcia vraj nemá žiadne háčiky, a kto ju využije si stále zachová aj možnosť využiť štátny bonus na kúpu elektrického auta, ktorý týmto nezaniká. Podmienka je iba jedna, túto akciu je možné využiť iba v tejto predajni, pričom je limitovaná na počet kusov a nemôžete si vyberať v akej výbave a pod. elektrický Nissan Leaf dostanete. Predajca ponúka model so 62kWh batériou a dojazdom 346 kilometrov.

Nissan Leaf

Nissan Leaf

Samotný Nissan Titan aktuálnej generácie je stredne veľký pick-up (na americké pomery), ktorý má pod kapotou 5,6-litrový benzínový 8-valec s výkonom 413 koní/560 Nm. Tento motor spolupracuje s 9-stupňovou automatickou prevodovkou a samozrejmosťou je pohon všetkých kolies, moderné technológie a perfektne vybavená kabína. Škoda, že sa tieto zaujímavé modely oficiálne nedostávajú aj na náš trh, bolo by to krásne oživenie portfólia. Na záver dodajme, že tento model má v amerických reáliách cenu okolo 47 125 USD (38 672 eur / bez dane).

Zdroj: caranddriver.com

Prečítajte si aj:

Ford začína písať novú knihu: Model F-150 Lightning bude jazdiť na čistú elektrinu a ponúkne brutálnu silu

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE

Nechajte nám správu