Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť HMD Global, výrobca telefónov Nokia, dnes oznámila zahájenie predaja svojho všestranného tabletu Nokia T20 na slovenskom trhu. Ten prináša do populárneho tabletového segmentu fínsku kvalitu, hliníkové spracovanie, dlhú výdrž na jedno nabitie a LTE konektivitu.

Cenovo dostupný tablet Nokia T20 ponuku pre všetkých milovníkov multimédií krištáľovo čistý 10,36″ displej s rozlíšením 2000×1200 a jasom 400 nitov. O dostatočnú výdrž na jedno nabitie sa postará batéria o nadpriemernej kapacite 8200 mAh, ktorá umožní až 15 hodín surfovania na internete, 7 hodín konferenčných hovorov alebo 10 hodín sledovania filmov s rodinou. Tablet je navrhnutý podľa rovnakej škandinávskej filozofie ako telefóny Nokia. Hlavným prvkom je tak opäť čistý systém Android One s prísľubom dvoch rokov hlavných aktualizácií a troch rokov pravidelných bezpečnostných aktualizácií.

Nokia T20 je vybavená taktiež spoľahlivým detským režimom Google Kids Space, ktorý deťom umožňuje skúmať aplikácie, knihy a videá pre rozvoj, vzdelávanie aj zábavu. Google Kids Space funguje súbežne s Google účtom dieťaťa, ktorý môžu rodičia spravovať pomocou rodičovskej kontroly Family Link.

Bohatú výbavu potom uzavierajú stereo reproduktory s technológiou OZO Playback, dva mikrofóny pre kvalitné schôdzky cez internet, 8MP zadný a 5MP predný fotoaparát

Cena a dostupnosť

Tablet Nokia T20 je v súčasnosti dostupný exkluzívne u operátora Orange v modrom farebnom variante, s LTE konektivitou a v špecifikácii 4 GB RAM a s 64GB úložiskom za cenu 229 EUR. O dostupnosti u ďalších partnerov budeme čoskoro informovať.

Značky: