Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť SATRO s.r.o. sa rozhodla podporiť mladé talenty. Na roky 2019 – 2020 vyhlásila výberové konanie na start-upy pre mladé talenty s inovatívnym a dynamickým nápadom.

„Víťaznému start-upu pomôžeme nielen pri financovaní projektu, ale aj pri jeho samotnej realizácii, ako aj implementácii marketingovej a obchodnej stratégie,“ povedal Marek Michalík, marketingový manažér spoločnosti SATRO s.r.o. „Našim primárnym cieľom je podporovať najmä úvodné fázy podnikania.“

Spoločnosť okrem finančnej, ponúka aj nefinančnú podporu, v rámci ktorej poskytne poradenstvo pri nastavení produktu a služby, resp. pri nastavení samotnej obchodnej stratégie, firemnej kultúry. SATRO s.r.o. podporí aj prípadnú expanziu na globálny trh. Pokiaľ ide o Technologické start-upy, tie sa spoločnosť rozhodla podporiť poskytnutím know-how od svojich vlastných skúsených programátorov a samotnej infraštruktúry.

„Ponúkame odborné vedenie, ktoré pomôže začínajúcim start-upom overiť ich pripravovaný biznis plán a získať prvých zákazníkov. Naša pomoc je určená pre mladé talenty s technologickými a inovatívnymi nápadmi,“ informoval Marek Michalík.

Spoločnosť SATRO s.r.o. sa chystá podporiť nápady, idey a myšlienky predovšetkým z týchto oblastí:

– inovatívnych technických, či stavebných riešení,
– start-upy, ktoré sa zameriavajú na podnikanie v oblasti herného priemyslu a vývoja počítačových a online hier, e-learningových aplikácií, simulácií, či animácií.
– podpory malých aplikácií pre domácnosť
– v oblasti obnoviteľnej energie
– v oblasti elektromobility

Značky: