Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp NEC Display Solutions Europe bude vystavovať na veľtrhu Integrated Systems Europe (ISE) 2023 od 31. januára do 3. februára v stánku E600 v hale 3, Fira Barcelona, Španielsko.

Návštevníci sa dozvedia, ako spoločnosť Sharp/NEC sleduje „trvalú víziu“, kde základom udržateľného riadenia spoločnosti Sharp/NEC je dlhá životnosť a vysoká kvalita, a predstaví produkty, riešenia a služby, ktoré vydržia aj v budúcnosti.

Na najväčšej a najdôležitejšej svetovej výstave dodávateľov AV technológií a systémovej integrácie spoločnosť Sharp/NEC demonštruje väčší výber a širšie odborné znalosti, ktoré prinášajú dve popredné značky pod jednou hlavičkou, pre ktoré je dôležitá spoľahlivosť s dlhou životnosťou. Vzhľadom na to, že potreby zákazníkov sú hnacou silou inovatívneho vývoja, spoločnosť Sharp/NEC predstaví na veľtrhu ISE najnovšie vizuálne riešenia a technológie pre stretnutia a spoluprácu v hybridných pracovných postupoch, dopravné a maloobchodné značenie, vyššie vzdelávanie a voľný čas, riadenie a kontrolu spolu s najnovšou aktualizáciou softvéru Hiperwall. Vyzdvihnuté budú aj služby s pridanou hodnotou, ako napríklad školiaca akadémia Sharp/NEC, nové možnosti elektronického vzdelávania, ako aj ponuka profesionálnych služieb v rámci programu ServicePlus.

„Posledných niekoľko rokov sa nieslo v znamení obrovských zmien,“ hovorí Ian Barnard, senior viceprezident pre marketing a produktový manažment spoločnosti Sharp NEC Display Solutions Europe. „Na veľtrhu ISE ukážeme návštevníkom, ako naše trvalé dedičstvo robí zo spoločnosti Sharp/NEC najdôveryhodnejšieho poradcu, pokiaľ ide o AV riešenia a služby. Najmä v dnešných časoch, keď sú zásoby energie obmedzené, sa udržateľnosť stala rozhodujúcim faktorom pri nákupe a používaní digitálnych informačných tabúľ. Ako výrobca energeticky náročných zariadení cítime svoju zodpovednosť a na veľtrhu ISE ukážeme, ako žijeme a dýchame našou trvalou víziou prostredníctvom nášho záväzku k dlhej životnosti, vysokej kvalite a udržateľnosti profesionálnych zobrazovacích produktov.“

Sledujte nás na LinkedIn a Twitteri, aby ste mali prehľad o všetkých najnovších novinkách spoločnosti Sharp NEC Display Solutions v regióne EMEA. Najnovšie správy z ISE nájdete pod hashtagom #ISE2023.

Značky: