Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology oznámila všeobecnú dostupnosť služby Surveillance Station 9.0, najnovšiu aktualizáciu svojho kľúčového riešenia pre komplexné a škálovateľné sledovanie.

Spoločne s týmto lokálnym riešením predstavuje spoločnosť Synology taktiež balíček C2 Surveillance, sprievodnú cloudovú službu určenú k zálohovaniu a zdieľaniu videozáznamov.

“Služba Surveillance Station s viac ako 500 000 aktívnymi inštaláciami a viac ako 2,5 miliónmi spravovaných kamier si vydobyla pozíciu najobľúbenejšieho riešenia VMS, ktoré má dôveru medzi súkromnými aj podnikovými zákazníkmi,” uviedol Tony Lin, produktový manažér spoločnosti Synology pre sledovanie. “Produkty, ktoré sme dnes predstavili, stelesňujú naše úsilie o neustále vylepšovanie funkcií existujúcich produktov a ich prípravu na stále zložitejšie implementácie.”

Každá sekunda sa počíta

Služba Surveillance Station 9.0 je navrhnutá tak, aby umožnila väčšie a sofistikovanejšie nasadenie a používa prepracované používateľské rozhranie, v rámci ktorého na jedinom ovládacom paneli plynule kombinuje záznamy obrazu z kamier spolu s ovládacími prvkami prehrávania a výstrahy, pričom toto usporiadanie zlepšuje prehľad o situácii.

Používatelia teraz môžu počas niekoľkých minút nastaviť stovky kamier pomocou nového, zjednodušeného sprievodcu, ktorý umožňuje dávkovú konfiguráciu importovaním vopred vyplnenej tabuľky alebo skopírovaním nastavení už existujúcich kamier.

Bezpečnosť a skúkromie

Služba Surveillance Station 9.0 firmám umožňuje chrániť vytvorené záznamy samostatnou vrstvou šifrovania a zabezpečuje tak vyššiu ochranu v prípade narušenia alebo krádeže zariadenia NVR, diskov alebo prihlasovacích údajov správcu. Streamované video a dáta súvisiace so správou je možné taktiež prenášať šifrovanými protokolmi SRTP/HTTPS a zabezpečiť tak maximálne súkromie a ochranu pred internými útokmi.

Vzdialená správa aktualizácii pre online aj offline záznamové servery v systéme Centralized Management System (CMS) zjednodušuje bezpečnosť a zabezpečenie odolnosti nasadenia na viacerých miestach a zaručuje, že najnovšie opravy zabezpečenia a vylepšenia funkcií budú určené do všetkých zariadení.

“V rámci predstavenia ďalšej iterácie jedného z našich kľúčových produktov môžeme zodpovedne povedať, že sme pre malé aj veľké firmy vytvorili ešte príjemnejšie a integrovanejšie prostredie určené k zabezpečeniu ich areálu,” uviedo Lin. “Vo verzii Surveillance Station 9.0 je všetko ešte jednoduchšie viac na dosah.”

Cloudová ochrana dát

Ďalším krokom pri zvyšovaní úrovne ochrany v službe Surveillance Station 9.0 je podpora duálneho nahrávania umožňujúca súčasné streamovanie záznamov zo sledovacích kamier do služby C2 Surveillance. Služba C2 Surveillance je určená špeciálne k minimalizácii potenciálnej straty dát už v rámci sekúnd a zabezpečuje, že budete mať k svojmu záznamu prístup proste vždy a to aj v prípade katastrofickej udalosti alebo krádeže systému z areálu, ktorý chráni.

Online portál tejto novej služby umožňuje používateľom prehliadať si záznamy jednoducho odkiaľkoľvek bez toho, aby bolo nutné obnovovať veľké množstvá dát zo zálohovacieho serveru a v prípade potreby efektívne zdieľať klipy s úradmi bez ohľadu na to, či je záznamový server dostupný a funkčný.

“Služba C2 Surveillance chráni záznam zo sledovaích kamier vždy, keď je najviac zraniteľný,” uviedol Lin. “Domáci používatelia aj firmy sa môžu zbaviť všetkých starostí bez toho, aby museli investovať do nákladných a zložitých riešení – od kompletnej ochrany dát ich delí iba pár kliknutí myšou.”

Dostupnosť

Balíček Surveillance Station 9.0 je od dnešného dňa k dispozícii pre všetky systémy Synology. Používatelia, ktorí chcú svoje systémy upgradovať, nájdu ďalšie informácie v poznámkach k verzii.

Služba C2 Surveillance je k dispozícii od dnešného dňa s mesačným plánom v cene od 1 USD za jednu kameru. Používatelia si môžu túto službu bezplatne vyskúšať do 31. októbr​a 2022.

Značky: