Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Preskúmajte rozsiahle otvorené zóny hry Sonic Frontiers na obraze nového ohromujúceho projektora pre domáce kino

Spoločnosť Epson oznámila partnerstvo so spoločnosťou SEGA of America pri príležitosti vydania Sonic Frontiers, novej akčnej plošinovky Sonic s otvoreným herným svetom. Hru spájajú s Epson projektormi pre domáce kino, ktoré sú ideálnym príslušenstvom pre každého hráča, ktorý si chce vychutnať rýchlu akčnú hru.

V budúcom roku sa domáce projektory predstavia po celej Európe na propagačných materiáloch spoločnosti Epson v obchodoch aj na internete, v produktových videách a na sociálnych sieťach. V kampani vystupuje Usain Bolt, najrýchlejší muž sveta a ambasádor spoločnosti Epson, ktorý si užíva hru Sonic Frontiers na jednom z najnovších projektorov Epson pre domáce kino.

Nové projektory Epson pre domáce kino EH-LS800 a EH-TW6250, ktoré boli uvedené na trh na začiatku tohto roka, prinášajú pohlcujúci zážitok ako na veľkom plátne priamo k vám domov. Oba modely sú dokonalými spoločníkmi pri hraní počítačových hier a ponúkajú rýchle a pohodové hranie a kvalitný obraz v rozlíšení 4K PRO-UHD. Projektory umožňujú rýchle a plynulé hranie, vďaka ktorému si hráči môžu vychutnať najnovšie Sonicove dobrodružstvá na tajomných ostrovoch Starfall Islands. Sonic Frontiers zavedie hráčov na výpravu svetom plným rýchlej akcie, dobrodružstva a tajomstva na piatich ostrovoch s rozmanitou krajinou – dokonalou scenériou pre tieto projektory.

Projektory EpiqVision Ultra EH-LS800B a EH-LS800W sú prvé modely spoločnosti Epson so super krátkou projekčnou vzdialenosťou, ktoré umožňujú umiestnenie blízko pri stene. Tieto projektory, ktoré sú k dispozícii v čiernom aj bielom farebnom variante, ponúkajú pôsobivú kombináciu vysokého jasu, vynikajúcej kvality obrazu a všestrannosti vďaka využitiu technológie laserového zdroja svetla spoločnosti Epson. Rozlíšenie projektora 4K PRO-UHD [1] navyše vytvára ostrý a jasný obraz, ktorý krásne zachytí farebného Sonica v rýchlom pohybe.

Nastavenie a používanie projektorov je jednoduché. Tieto projektory predstavujú skvelú náhradu za tradičný televízor. Hodia sa aj do tých najmenších obývačiek a poskytujú flexibilnú veľkosť obrazu od 80″ do 150″, a to už od 2,3 cm [2] od steny. Sú vybavené novým špeciálnym HDMI herným výstupom, ktorý zabezpečí menej ako 20ms vstupné oneskorenie, a sú ideálne pre televízne programy, filmy, športové prenosy a ďalšie.

Vstavaný systém AndroidTV v projektore ponúka streamovanie, casting a chytré ovládanie spolu s úžasným zvukom reproduktorov YAMAHA. Tie poskytujú plnohodnotný zvukový zážitok bez nutnosti použitia ďalších externých reproduktorov. Projektor EH-TW6250 s rozlíšením 4K PRO-UHD navyše prichádza v novom elegantnom zaoblenom dizajne a za dostupnú cenu. Hráči si vďaka možnosti flexibilného umiestnenia s vertikálnym posunom objektívu môžu vychutnať Sonic Frontiers úplne kdekoľvek.

„Nedokážeme si predstaviť lepší spôsob, ako ukázať možnosti našich nových projektorov, ako partnerstvo so spoločnosťou SEGA of America, pri uvedení hry Sonic Frontiers,“ hovorí Matěj Kopecký, Business Account Manager VI v spoločnosti Epson Europe CZ & SK. „Ježko Sonic je synonymom pre rýchle akcie plné farieb a jasu, ktoré sa k našim projektorom dokonale hodia. Či už chcete posunúť hranie hier na vyššiu úroveň, alebo uvažujete o výmene televízora, máme riešenie pre každého a pre akýkoľvek rozpočet.“

Sonic Frontiers je teraz k dispozícii na PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox radu X|S, Xbox One, systémoch radu Nintendo Switch™ a na službe Steam. Hru si môžete objednať na adrese:https://frontiers.sonicthehedgehog.com/.

Android TV je ochranná známka spoločnosti Google LLC.

VlastnostiEH-TW6250EH-LS800W/B
Rozlíšenie4K PRO-UHD4K PRO-UHD
Posun objektívuVertikálny +/-60 
Android TVÁnoÁno
Jas/svietivosť28004000
Veľkosť obrazu40” – 500”80” – 150”
Pomer dynamického kontrastu35,000:12,500,00:1
Oneskorenie medzi vstupom a výstupomMenej ako 20 msMenej ako 20 ms
Svetelný zdrojLampaLaser
Životnosť lampy (Eco)7500 hodín 
Korekcia lichobežníkového skresleniaÁnoKorekcia až 33 x 33 bodov

Mobilná aplikácia Epson Setting Assistant
Rozmery333 x 123 x 275 mm605 x 341 x 156 mm
Reproduktor10 WYAMAHA (20W)

[1] Technológia 4K Enhancement posúva každý pixel po uhlopriečke tak, aby zdvojnásobila rozlíšenie Full HD. V režime 3D zodpovedá rozlíšeniu Full HD.

[2] EpiqVision Ultra EH-LS800B/W vzdialenosť od steny/veľkosť obrazu

Veľkosť obrazuVzdialenosť od steny k zadnej časti projektora
80”2.3 cm
100”9.8 cm
120”17.3 cm
150”28.5 cm

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.