Športový náramok za super cenu.

Nie sú to super inteligentné hodinky ani funkciami prepchatý náramok. Je to fitness náramok pre každého, kto žije, občas si zašportuje a rád by videl svoje výsledky. A to ešte za dobrú cenu a s funkciami pre väčšinu z nás – pravidelných aj víkendových športovcov či turistov.

Honor Band 4 s cenou 59 EUR prináša plnefarebný 0,95“ AMOLED displej s 2.5D ochranným sklom. Ovláda sa gestami na displeji a samostatným tlačidlom, tak ako v minulej generácii náramku tejto značky.

Silným argumentom je neustále meranie srdcového tepu. Merač tepu je certifikovaný organizáciou Center for Dynamical Biomarkers of Harward Medical School.

Náramok je vhodný na behanie, kráčanie, bicyklovanie vonku alebo na trenažéri alebo napríklad aj plávanie. Pri plávaní automaticky pozná viacero plaveckých štýlov. Je vodotesný až do hĺbky 50 metrov. A takisto bude analyzovať váš spánok.

Zaujímavosťou navyše je, že sa dá použiť ako diaľkové ovládanie pri fotografovaní. Pre zábudlivých je tu funkcia hľadania telefónu. Honor Band 4 bude na našom trhu dostupný od novembra.

Prečítajte si aj:

Prvé dojmy: Je tu Honor 8X s obrovským displejom a neskutočne dobrou cenou (doplnené)

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.