Funkcia príde v priebehu nasledujúcich týždňov.

Po predstavení novej generácie inteligentných hodiniek Galaxy Watch4 s Wear OS 3 Spotify potvrdzuje svoje dávnejšie tvrdenie, že prinesie na platformu Wear OS lepší používateľský zážitok a možnosť offline počúvania.

Spoločnosť v blogovom príspevku oznámila, že sa pripravuje na spustenie aktualizovanej aplikácie pre používateľov Wear OS. Vďaka tejto aktualizácii si budú môcť používatelia Spotify Premium sťahovať do hodiniek zoznamy skladieb, albumy a podcasty bez potreby používania Wi-Fi alebo LTE pripojenia.

Používatelia bezplatnej verzie Spotify budú vo svojom offline výbere obmedzení a zrejme si budú môcť sťahovať iba podcasty, pričom všetko ostatné bude streamované v náhodnom režime prostredníctvom dátového pripojenia.

Spotify sa teraz pripojí k aplikácii YouTube Music, ktorá rovnako ponúka používateľom systému Wear OS možnosť sťahovať offline obsah.

Aktualizácia bude dostupná v najbližších týždňoch aj pre zariadenia značiek Fossil, Mobvoi, Suunto, pokiaľ používajú systém Wear OS 2.0 a novší.  

Zdroj: AndroidCentral

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.