Prichádza úplne nový vzhľad, ktorý je predzvesťou ďalších nových funkcií.

Strava je jednou z najobľúbenejších fitnes aplikácií pre Android. Je ideálna na beh, cyklistiku a plávanie. Vývojový tím spoločnosti Strava za posledných pár rokov pridal do aplikácie množstvo nových funkcií, vďaka čomu bolo rozhranie trochu ťažkopádne. Našťastie teraz dostáva úplne nový dizajn.

Nový vzhľad Strava prináša množstvo vylepšení. Inovácia je zameraná na sociálne aspekty aplikácie a kombinuje trasy a segmenty do jednej kategórie. Obnovená domovská stránka je prispôsobená na hľadanie aktivít vašich priateľov. Vaše osobné štatistiky sa teraz nachádzajú na novej karte „Vy“. Pokiaľ však nebudete v aplikácii sledovať ďalších priateľov, vaša domovská stránka bude pomerne prázdna.

Nová karta „Mapy“ teraz obsahuje všetky segmenty a trasy na jednom mieste, aby vám pomohla nájsť novú trasu. Aj keď budete stále musieť používať prémiové predplatné Strava na prístup k určitým funkciám, spojenie všetkých kurzov so sprievodcom od Stravy na jedno miesto v aplikácii pomáha tento zážitok trochu zjednodušiť.

Staré rozhranie bolo pomerne neprehľadné, ale teraz je oveľa jednoduchšie sa pustiť do cvičenia bez toho, aby ste v aplikácii hľadali potrebné funkcie. Karta „Skupiny“ nakoniec vyhľadá ostatných športovcov vo vašom okolí, takže sa môžete navzájom motivovať, aj keď práve spolu nešportujete.

Príspevok na blogu Strava tiež odkazuje na niektoré pripravované funkcie, ktoré prídu v budúcnosti. Nová aktualizácia by mala byť vydaná v priebehu najbližších dní prostredníctvom Obchodu Play.

Pokiaľ sa vám nechce čakať, novú verziu aplikácie si stiahnete už teraz  z APK Mirror.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Garmin Venu 2 a 2S: Tieto inteligentné hodinky by som si kúpil (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.