Máme pre vás 5 kódov, ktoré vám sprístupnia službu HBO GO na 3 mesiace. Výhercovia sú uverejnení v spodnej časti článku a boli kontaktovaní emailom.

HBO GO kombinuje to najlepšie z televízneho kanálu HBO a moderných online služieb – kvalitný obsah s nelineárnym sledovaním videa. HBO GO ponúka množstvo filmov a seriálov nad rámec toho, čo práve vysiela TV kanál. Výhodou je, že dostupný obsah si môžete pozrieť na počítači, mobilnom zariadení alebo televíznej obrazovke. Služba podporuje Chromecast a Apple TV a na rozdiel od Netflixu ponúka aj lokalizáciu, a to vo forme českého dabingu a/alebo aspoň českých titulkov.

Službu môžete získať ako doplnkový bonus s predplatným TV kanálu HBO. Alternatívne si ju predplatíte cez webové stránky sledovanitv.cz/hbogo-register, na možnosť priameho predplatného cez oficiálny web hbogo.sk stále čakáme.

Prvú epizódu šiestej série seriálu Game of Thrones si pozriete pomocou HBO GO legálne a zadarmo

Prvú epizódu šiestej série seriálu Game of Thrones si pozriete pomocou HBO GO legálne a zadarmo

Výhody služby HBO GO si môže vyskúšať každý z vás. HBO ponúka prostredníctvom webového rozhrania a mobilnej aplikácie pre Android iOS časť obsahu zadarmo. Pre úplný prístup je potrebné aktívne predplatné alebo šťastie v našej súťaži. Ponúkame vám 5 kódov, ktoré vám sprístupnia službu na 3 mesiace. Ide teda o dostatočne dlhú dobu, aby ste si pozreli aktuálnu sezónu obľúbeného seriálu Game of Thrones a taktiež ďalšie filmy a seriály z ponuky HBO GO. Alebo, ak ste ešte GoT nikdy nevideli, stihnete si pozrieť aj všetky doterajšie epizódy.

Vyhrajte HBO GO na 3 mesiace

Ako vyhrať? Stačí poslať odpoveď na jednoduchú otázku Ako sa volá autor knižnej série, ktorá je predlohou seriálu Game of Thrones?

Odpovede posielajte na emailovú adresu sutaz@touchit.sk a ako predmet správy uveďte HBO. Súťažíme do 3. 5. 2016 (vrátane), výhercov zverejníme 4. mája na našich webových stránkach.

Súťaž bola ukončená. Výhercom blahoželáme.

Výhercovia:
Martin Krnáč
Michal Galiovský
Kristína Zvolenská
Marek Hubus
Peter Farkaš

Prečítajte si aj:

Pozrite si Game of Thrones S06E01. Zadarmo a legálne cez HBO GO

HBO GO si predplatíte priamo cez internet aj bez operátora. Konečne!

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit