Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová generácia najdynamickejšieho SUV od značky Mercedes-Benz – 100 percentne elektrifikovaná

V stredu 1. júna 2022 o 17:00 (SELČ) predstaví Mercedes-Benz novú GLC na online platforme Mercedes me media na adrese https://media.mercedes-benz.com/GLC a ďalších kanáloch. Digitálna svetová premiéra bude potom k dispozícii ako video na vyžiadanie. GLC je svetovým lídrom na trhu vo svojom segmente a najdynamickejším a najúspešnejším SUV značky Mercedes‑Benz. Nová generácia túto pozíciu ešte posilní vďaka 100-percentným hybridným pohonom, vynikajúcim vlastnostiam na ceste, ako aj v teréne, plne digitálnemu kokpitu a rozsiahlej sériovej výbave vrátane línie AVANTGARDE.

Nová GLC spája výrazný, športový dizajn s luxusným interiérom. Okrem variabilného priestoru a všestranného infotainmentu MBUX sa vďaka sériovému náhonu na všetky kolesá 4MATIC a špeciálnym jazdným programom vyznačuje aj výbornými terénnymi vlastnosťami. Modely s hybridným pohonom dobíjateľným zo siete s elektrickým dojazdom viac ako 100 kilometrov okrem toho umožňujú každodenné používanie takmer bez emisií.

Digitálna svetová premiéra je založená na úplne novej filmovej koncepcii. Ponúka zábavný pohľad do zákulisia uvádzania digitálnych produktov. Divák zažije najzaujímavejšie prvky novej GLC ako pozorovateľ príprav na natáčanie na filmovej scéne – s vášnivým, no mierne zmäteným režisérom, príliš horlivým tímom a šikovným pilotom Formuly 1.

Verejnosť a multiplikátori budú môcť sledovať svetovú premiéru na mnohých kanáloch Mercedes-Benz, ako sú YouTube, LinkedIn a Twitter. Zástupcovia médií navyše získajú na Mercedes me media podrobné informácie a služby. Popri originálnom znení v angličtine budú k dispozícii aj prepisy v celkovo šiestich jazykoch na čítanie ako aj na stiahnutie. Rozsiahlu ponuku doplnia tlačové materiály, ako sú videá, obrázky, grafy a tlačové texty. Virtuálna diskusia s odborníkmi značky Mercedes-Benz navyše umožní v rámci digitálnej svetovej premiéry zodpovedanie individuálnych otázok, výsledkom čoho bude príležitosť na ďalšiu rešerš.

Značky: