Dočkáme sa plnohodnotného predstavenia 4. operátora.

Spoločnosť SWAN pred necelým rokom prezentovala v Trnave kvalitu svojej mobilnej siete. Pred polrokom spustila predaj prvého komerčného produktu. Pripojenia do mobilného 4G internetu. Predstavenia kompletného portfólia mobilných služieb sme sa však v marci nedočkali.

Tieto informácie sa dozvieme už o pár dní. SWAN pozýva na tlačovú konferenciu, ktorá sa uskutoční v neobvyklý termín – v nedeľu. Tlačová konferencia je naplánovaná na 4. októbra, takže je pravdepodobné, že SWAN svoje služby spustí už 5. októbra. Nakoľko sme pozvaní na „predstavenie 4. operátora„, veríme, že SWAN oznámi kompletnú ponuku.

Špekuluje sa, že operátor ponúkne predplatené karty s jednotnou cenou 4 centy za minútu, resp. za jednu SMS. Naznačuje to aj billboardová kampaň, ktorá sa v posledných dňoch objavila minimálna v Bratislave („Kto šetrí, má za štyri„).

Dodajme, že operátor prednedávnom testoval VoLTE volania a ohlásil 40% pokrytie. Dávnejšie sme testovali mobilný 4G internet, ktorý sa počas posledných mesiacov čiastočne zlepšil z hľadiska pokrytia.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Nechajte nám správu