Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology dnes predstavila nové 5-šachtové zariadenie Synology DiskStation DS1522+, ktoré predstavuje najnovšie kompaktné riešenie radu Plus univerzálnych úložných zariadení, ktoré ľubovoľným používateľom profesionálne a bezpečne pomáha pri ochrane dát, IT infraštruktúry a fyzických dátových zdrojov a ponúka podporu mnohých firemných aplikácií, aplikácií pre správu IT a aplikácií pre zvýšenie produktivity.

“Zariadenie DS1522+ je univerzálne riešenie vhodné pre mnoho rôznych využití a prostredí,” uviedla Peggy Weng, produktová manažérka spoločnosti Synology Inc. “Vďaka novej možnosti rozšírenia na 10GbE a možností rozšírenia o dalších 10 diskov je zariadenie DS1522+ cenovo prijateľným riešením, ktoré môže jednoducho rásť spoločne s akýmkoľvek tímom.”

Kompaktné riešenie, neobmedzené možnosti

Model ​​DS1522+ je možné bezproblémovo integrovať ako primárne riešenie úložiska v menších systémoch ako napr. edge uzol v prípade nasadenia na viacerých miestach. Vď​aka systému DiskStation Manager (DSM) 7.1 ponúka robustné funkcie pre správu dát, komplexné možnosti zdieľania súborov, spolupráce a sledovania pomocou videa.

Keďže je možné pomocou dvoch rozširovacích jednotiek DX517 rozšíriť počet šácht na disky až na 15, dokáže plne rozšírené zariadenie ​​DS1522+ uchovávať veľké množstvo dát a pritom nezaberie veľa miesta. Nový slot pre upgrade siete umožňuje kedykoľvek realizovať upgrade na 10GbE a dva integrované sloty M.2 2280 NVMe je možné využiť k významnému urýchleniu výkonu úložiska.

Viac ako len úložisko súborov

Úložné systémy Synology je možné jednoducho nakonfigurovať tak, aby slúžili ako privátny cloud pre viacero platforiem s tým, že budete mať nad svojimi dátami neustálu kontrolu. Služba Synology Drive zabezpečuje intuitívnu správu a synchronizáciu súborov medzi platformami Windows, macOS, Android a iOS a vy tak máte prístup k svojim dátam skutočne odkiaľkoľvek.

Služba Synology Photos umožňuje amatérskym fotografom spravovať svoju rastúcu zbierku načítaním a zálohovaním médií z telefónu, zoraďovať a organizovať obrázky a jednoducho ich zdieľať pomocou robustného systému oprávnení. Ďalšie informácie o správe súborov

Zabezpečenie prevádzky firiem

Existujúce aj novo sa objavujúce kybernetické hrozby vyžadujú zabezpečenie a zálohovanie firemných koncových bodov, e-mailov a kritických dát. Zariadenie DS1522+ obsahuje funkcie pre automatizáciu zálohovania dát, vytvárania snímok a replikácií a zabezpečuje tak, že uložené súbory a jednotky LUN je možné jediným nastavením automaticky zálohovať do ďalších zariadení a cloudových služieb.

Súprava Synology Active Backup Suite umožňuje bezpečné zálohovanie IT infraštruktúry, teda napr. systémov s OS Windows, virtuálnych počítačov Hyper-V/VMware a účtov služieb Microsoft 365/Google Workspace do zariadenie DS1522+ a ich jednoduché obnovenie v prípade potreby. Ďaľšie informácie o ochrane dát

Kompaktný server pre sledovanie a aplikácie

Model DS1522+ slúži taktiež ako plnohodnotný systém pre správu videa zabezpečujúc úplne vlastníctvo lokálnych dát. Synology Surveillance Station je výkonný systém VMS navrhnutý pre firmy, ktorý dnes chráni viac ako 500 000 serverov. Vďaka flexibilnej podpore protokolov ONVIF a viac ako 8300 overeným IP kamerám je možné nasadenie ľahko prispôsobiť požiadavkám jednotlivých miest.

Služba Surveillance Station svojim moderným a prispôsobiteľným rozhraním v zariadení DS1522+ uľahčuje nastavenie a správu až 40 kamier. V prípade väčších domov alebo komplexov s viacerými budovami je možné prostredie rozšíriť o plány poschodí​ alebo prekryť mapami Google či OpenStreetMap a zabezpečiť tak maximálny prehľad o situácii. Dôležité záznamy je možné chrániť a odolnosť ďalej zvýšiť vďaka podpore záložných záznamových serverov, správy viacerých zariadení (Central Management System) a šifrovaním klient-server súbežného duálneho nahrávania do služby C2 Surveillance. Ďaľšie informácie o službe Surveillance Station

Dostupnosť

Zariadenie Synology DS1522+ môžete zakúpiť už dnes prostredníctvom partnerov a predajcov spoločnosti Synology. Prehľad partnerov a predajcov nájdete na tejto stránke.

Značky: