Cena nových smart hodiniek štartuje na 1 100 eurách.

Švajčiarsky výrobca luxusných hodiniek TAG Heuer uviedol na trh nové inteligentné hodinky s operačným systémom Android Wear. Novinka s označením Connected Modular 41 dostala do vienka oproti svojmu minuloročnému predchodcovi Connected Modular 45 okrem kompaktnejších rozmerov aj niekoľko ďalších vylepšení. Hodinky poháňa opäť procesor od Intelu doplnený o 1 GB RAM a o 8 GB internej pamäte. Základom hodiniek je AMOLED displej s rozlíšením 390 × 390 pixelov a vylepšeným jasom.

Vľavo model Connected Modular 41, vpravo Connected Modular 45

Connected Modular 41 sú s priemerom ciferníka 41 mm určené skôr pre menšie zápästia. Nechýba im vodotesnosť do 50 metrovej hĺbky, GPS, NFC pre bezkontaktné platby s podporou Android Pay a hlavne modifikovateľné či modulárne ciferníky. K dispozícii je 9 rozlične farebných remienkov vrátane ružovej, modrej i bielej kože. Ak vás smart hodinky začnú nudiť, môžete smelo využiť ich modulárnosť a dokonca ich vymeniť aj za čisto mechanický strojček zo série TAG Heuer Caliber 5. Zo smart hodiniek tak spravíte v priebehu pár sekúnd klasické luxusné mechanické hodinky.

Ako minuloročné Connected Modular 45, tak aj tohtoročné Connected Modular 41 sú kompatibilné so smartfónmi s operačným systémom Android 4.4 a vyšším, respektíve iOS vo verzii 9 a vyššej. Hodinky sú už aktuálne dostupné na predaj na oficiálnej stránke švajčiarskeho výrobcu, pričom ich cena štartuje na 1 100 eurách. Môžete si vybrať z bohatej ponuky až 64 rozličných modifikácií.

Zdroj: The Verge

Mohlo by vás zaujímať:

CES 2018: ASU Watch sú smart hodinky so zabudovaným projektorom. Mali sme ich na ruke