Oficiálne predstavený bude už o pár dní.

Xiaomi pripravuje novú generáciu svojho obľúbeného fitness náramku Xiaomi Mi Band 5. Oficiálne ho predstaví už 11. júna 2020 a podľa špekulácií ponúkne 1,2-palcový AMOLED displej, NFC platby aj pre globálnu verziu náramku a nový SpO2 senzor na meranie stresu a dýchania, či podpora pre asistentku Amazon Alexa.

Spomína sa aj funkcia vzdialenej spúšte fotoaparátu v telefóne a podpora pre 5 nových cvičení, ktoré dokáže zariadenie monitorovať – okrem iného aj jogu alebo bicyklovanie na stacionárnom bicykli. Kompletný zoznam noviniek a funkcií spoznáme až po oficiálnom oznámení nového náramku.

To, ako bude vyzerať, však vieme už teraz. Fotografiu náramku Xiaomi Mi Band 5 totiž zverejnil oficiálny profil výrobcu na sociálnej sieti Weibo. Mi Band 5 bude dostupný v štyroch farbách – zelenej, červenej, žltej a čiernej. Dizajn pripomína existujúci model Mi Band 4 a nechýba ani tradičné domovské tlačidlo v spodnej časti náramku, pod displejom.

Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi Mi Band 5. Zdroj: Weibo

Zdroj: Weibo

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi Band 4 NFC: Populárny fitnes náramok príde čoskoro do Európy so žiadanou funkciou

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit