Alternatívnu prepravnú službu Taxify budú môcť po novom používať aj v Žiline a Trnave. Cez aplikáciu, ktorá spája vodičov so zákaznikmi, si jazdu objednáte už v piatok 30. novembra. Služba tak bude dostupná celkovo v šiestich slovenských mestách.

Dobré výsledky estónskej spoločnosti umožňujú rozširovanie služieb do stále väčšieho počtu miest. „Chceme prinášať väčšiu kvalitu a bezpečnosť v mestskej doprave pre čo najväčší počet ľudí na Slovensku. Preto sme sa rozhodli pokračovať v rozširovaní našich služieb do ďalších miest. Tentokrát sme sa zamerali na Žilinu a Trnavu, kde chceme ponúknuť obyvateľom rovnaké výhody ako v Bratislave, Košiciach, Prešove či Nitre,“ uviedol Roman Sysel, country manager spoločnosti Taxify pre Českú republiku a Slovensko.

V piatok od 11.00 hodiny ráno je služba Taxify dostupná v Žiline a Trnave s 50% zľavou zo základného tarifu. Cestujúci sa tak budú môcť  presúvať po meste už od 1.15 eura. “Sme pripravení v Trnave aj v Žiline umožniť obyvateľom bezpečný, rychlý a cenovo dostupný spôsob cestovania. Náš vstup vždy prinesie do mesta významne vyššiu kvalitu a bezpečnosť služieb za nižšie ceny. Aj tentokrát máme rovnaký cieľ,“ dopĺňa Sysel.

Slováci čoraz viac preferujú možnosť zabezpečenia odvozu pomocou aplikácie vo svojich smartfónoch. Výhodou je možnosť sledovania príjazdu vodiča v reálnom čase, zdieľanie jazdy s priateľmi alebo rodinou, možnosť bezhotovostnej platby priamo cez aplikáciu či možnosť objednať si Taxify cez Google Maps. „Máme radosť z rozširovania našich služieb v ďalších krajských mestách Slovenska. Cielime na priemernú dostupnosť vodiča do 5 minút od objednania. Predpokladáme, že v prvých dňoch bude tento čas o niečo dlhší, ale veríme, že v priemere nepresiahne 8 minút,” dodáva Sysel.

Taxify chce motivovať aj vodičov – tým novoregistrovaným ponúkne registračný bonus až do 400 eur počas prvých troch týždňov po spustení. Získať môžu bonus do výšky 20 eur na deň.

Značky:

Nechajte nám správu