Obyvatelia Prievidze a Martina, ako aj návštevníci Bojníc, už nebudú musieť objednávať taxíky telefonicky cez dispečing, ale jednoducho na pár klikov cez mobilnú aplikáciu HOPIN.

 „V dnešnej rýchlej a technicky vyspelej spoločnosti vidíme pokrok na každom rohu. Nechceme stagnovať, práve naopak. Naše služby sa snažíme neustále zlepšovať a posúvať ich na novú úroveň. Chceme byť súčasťou života zákazníkov a prinášať im komfort do cestovania. Tešíme sa z každého jedného nového mesta a veríme, že naša mobilná aplikácia, bude pre nich ďalším krokom k budovaniu smart cities“ uviedol Martin Baran, spolumajiteľ HOPINu.

Platforma fungujúca na Slovensku od roku 2012 sa veľmi rýchlo rozvíjala najmä vďaka ľuďom, ktorí si obľúbili rýchle a jednoduché objednávanie taxíkov. HOPIN sa vyvíja aj technologicky pridávaním rôznych užitočných funkcií, ako napríklad platba kartou, filtrovanie vodičov či firemný profil. Vo februári tohto roka HOPIN rozšíril svoju aplikáciu v hlavnom meste o dva nové profily. Ponúka prepravu štandardným taxíkom v kombinácii s MHD a luxusnejšou prepravou Limo.

Počas pôsobenia na slovenskom a zahraničnom trhu vybavil HOPIN viac ako 3,3 milióna úspešných objednávok, čo predstavuje v priemere 24,5 milióna najazdených kilometrov. Klienti oceňujú, keď môžu mať dopravu pod kontrolou, čo im aplikácia HOPIN ponúka vo všetkých smeroch.

Aplikácia HOPIN spolupracuje výhradne s profesionálnymi vodičmi, ktorí spĺňajú všetky legislatívne náležitosti na prevádzkovanie osobnej dopravy – taxislužby. Objednávanie taxíka cez aplikáciu HOPIN je len na pár kliknutí z vášho smartfónu, bez akéhokoľvek telefonovania na dispečing a čakania na spojenie s operátorom, prípadne na voľné auto. V aplikácii zákazník vidí, kde sa vodič nachádza a za aký čas bude pri ňom, ako aj približnú cenu za jazdu.

V súčasnosti služby aplikácie HOPIN na Slovensku využívajú zákazníci vo viacerých (Bratislava, Košice, Poprad, Humenné a Liptovský Mikuláš). Od júla sa k nim pridávajú mestá  Prievidza, Bojnice a Martin. Aplikáciu si môžete stiahnuť pre svoje zariadenie  na stránke www.hopin.sk

Značky:

Nechajte nám správu