Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Obrovské obrazovky pre pohlcujúci zážitok a dostupný TCL C735 s uhlopriečkou 249 cm.

Spoločnosť TCL Electronics (1070.HK), jeden z dominantných hráčov v globálnom odvetví výroby televízorov, uvádza na trh celý rad televízorov s obrovskými obrazovkami a ponúka najlepší pohlcujúci zážitok vďaka dostupným technológiám. Inovačné a výrobné kapacity spoločností TCL umožňujú, že všetky modely televízorov radu C a P sú dostupné aj vo veľkosti uhlopriečky 75 palcov. Značka TCL na trh taktiež uvádza televízory C73 a P73 s uhlopriečkou 85 palcov, a predovšetkým QLED TCL C735 s obrovskou obrazovkou s uhlopriečkou 98 palcov (249 cm) a aktuálnou doporučenou cenou 5 999 EUR vrátane DPH. Všetky veľkoformátové televízory TCL ponúkajú všetkým užívateľom omnoho lepší audiovizuálny zážitok v duchu sloganu značky Inspire Greatness.

Globálny trh s televízormi sa dynamicky vyvíja a obrazovky sa neustále zväčšujú. Pre rok 2022 sa odhaduje, že televízory s uhlopriečkou väčšou než 60 palcov budú tvoriť 20 % predaja1. Navyše s výhľadom na nadchádzajúce významné futbalové udalosti je zrejmý trend smerom k ešte väčším obrazovkám (65 a 75 palcov a viac). Tento trend sa prejaví hlavne niekoľko týždňov pred turnajom2. Obrovské televízory umožňujú užívateľom rozšíriť audiovizuálny zážitok a pozdvihnúť ho na novou úroveň. Doma si tak môžu vychutnať atmosféru veľkého štadiónu alebo kina, prípadne sa celkom ponoriť do počítačovej hry.

V roku 2022 TCL robí ďalší krok a implementuje svoju víziu dostupných technológií a inovácií a poskytuje všetkým vysokovýkonné a kvalitné produkty. TCL rozširuje ponuku svojich veľkoformátových televízorov naprieč produktovými radmi za dostupnú cenu a umožňuje najlepšiu domácu zábavu.

Všetky uvedené modely sú postavené na platforme Google TV a vyznačujú sa nielen najpokročilejšími smart funkciami ale taktiež cenovou dostupnosťou v kategórii veľkých televízorov. Televízory TCL sa stanú centrom domácej zábavy pri rozlíšení 4K HDR s bezrámčekovým dizajnom a prinesú viac obrazových zážitkov.

TCL navrhla špeciálne tieto bezrámčekové obrovské televízory XXL pre optimalizáciu filmov a videa, športových prenosov a ďalšej zábavy presne podľa požiadaviek zákazníkov.

Všetky uvedené modely podporujú Dolby Atmos a ponúkajú ešte väčší pohlcujúci audio zážitok a taktiež Dolby Vision a HDR10+ pre ešte lepší video zážitok bez ohľadu na streamovanú platformu alebo film vo formáte Blu-ray. Hlasové ovládanie potom zvyšuje zážitok a pridáva pohodlie pre chvíle domácej zábavy.

Spoločnosť TCL na základe potrieb trhu a inovácií bude aj naďalej dodávať tu najlepšiu technológiu za dostupné ceny. Viac noviniek a ďalšie veľké modely televízorov budú predstavené na veľtrhu IFA 2022 v septembri tohto roku.

[1] zdroj: TrendForce

2 zdroj: Gfk

Značky: