K dispozícii sú dva balíky, časť obsahu bude dostupná zadarmo pre všetkých.

Telekom v piatok 29. júna 2018 začal poskytovať novú videopožičovňu Magio Kino. Popri novom obsahu sa mení aj model poskytovania a spoplatňovania. K dispozícii sú dva balíky, ktoré majú v mesačnom poplatku zahrnuté neobmedzené sledovanie filmov a seriálov. Časť obsahu bude dostupná zadarmo pre všetkých používateľov IPTV.

K dispozícii sú balíky Magio Kino M za 3,99 eur mesačne a Magio Kino L za 5,99 eur mesačne. Líšia sa najmä podľa počtu ponúkaných filmov či seriálov. V ponuke služby nájdete plne lokalizované tituly svetovej i domácej produkcie. Nebudú chýbať oscarové filmy (12 rokov otrokom), zahraničné hity (John Wick, The Circle) i slovenské kasové trháky (Báthory, Lóve, Únos).

Vo videotéke budú dostupné aj vlastné tituly Ťuki TV, či obsah od partnerov AXN Now a Viasat. Tituly sa navyše budú obmieňať pravidelne každý mesiac s ohľadom na vyváženosť žánrov. Služba tiež každý mesiac ponúkne tituly, ktoré budú dostupné zadarmo. Aktuálne sú to tieto, neskôr pribudnú ďalšie:

– Million Dollar Baby
– Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
– Pred svadbou nie (Heartbreakers)
– Dopis Evite (A Letter for Evita), prvá časť z prvej sezóny
– Endeavour, prvá časť z prvej sezóny
– Hindenburg, prvá časť z prvej sezóny
– Pán Selfridge (Mr. Selfridge), prvá časť z prvej sezóny
– Moja dcéra Anna Franková (My Daughter Anne Frank), prvá časť z prvej sezóny

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Telekom spustí v júni novú videopožičovňu. Bude dostupná za mesačný poplatok

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit