Elon Musk nás takto o týždeň prekvapí.

Musk prostredníctvom sociálnej siete Twitter informoval o dvoch oznámeniach, ktoré má Tesla naplánované na aktuálny mesiac. Prvé z nich bude už o týždeň a podľa Muska väčšinu z nás prekvapí. Druhú novinku spoznáme 28. októbra.

V prípade budúcotýždňového predstavenia sa dá špekulovať, že pôjde o pokračovanie tlačovej konferencie z 31. marca, na ktorej bol predstavený Model 3. Musk už dávnejšie naznačil, že toto predstavenie bude rozdelené do dvoch častí. Všeobecne sa však očakávalo, že druhá časť bude až niekedy v priebehu budúceho roka, tesne pred začatím predaja elektromobilu. Tesla teda môže prekvapiť takýmto spôsobom, prípadne úplne novým produktom alebo softvérovou funkciou.

Čo sa 28. októbra týka, v tomto prípade sa bude hovoriť hlavne o produktoch, ktoré súvisia s energiou. Tesla kúpila spoločnosť SolarCity a predstaví napr. solárnu strechu a druhú generáciu domácich batérií Powerwall ako aj novú EV nabíjačku.

tesla_bateria_nowat

Zdroj: TechCrunch

Prečítajte si aj:

VIDEO: Tesla Model 3 je najlepšie auto na svete, aké si môžete kúpiť za 35 tisíc dolárov

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Nechajte nám správu