Samozrejme, svet okolo Tesly a Elona Maska teraz žije Modelom 3 za 35 000 USD, ale ožívajú aj správy o bližšej konfigurácii staršieho SUV s označením Model X. Údajne sa takýto konfigurátor, ktorým sa bude dať  detailne vyberať model X, objaví v pondelok. Oznámil to Elon Musk, ale jeho tweet sa po chvíli stratil. 

Zatiaľ je známe len to, že si môžte na model AWD P90D urobiť rezerváciu s poplatkom 5000 USD a dostanete sa do poradovníka na jeho dodanie. O niekoľko dní si však svoj elektromobil budete môcť presnejšie špecifikovať od základného modelu za 80 000 USD až po plnú výbavu za 150 000 USD a tak svoju objednávku presne špecifikovať.

Pôvodne sa očakávalo, že takúto špecifikáciu bude možné on-line urobiť až v druhej polovici tohto roka. Teraz to vyzerá tak, že od pondelka si budete môcť určiť, či bude mať váš elektromobil spojler, disky, kožený interiér, Hi-Fi zvuk a akej bude farby.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu