Dverami BMW Welt prejdú ročne viac ako tri milióny ľudí a to znamená, že ide o jednu z najviac navštevovaných atrakcií v Bavorsku. Spolu s BMW Museum a s BMW Group Classic vytvára minulosť, súčasnosť a budúcnosť spoločnosti BMW Group.

BMW Welt Information poskytuje pohľad do štyroch najväčších častí budovy. Nabité vzrušujúcimi faktami a údajmi o najpopulárnejšej atrakcii v Mníchove a aktuálnymi fotografiami pokrýva všetko od zážitkov spojených so značkou a s návštevou až po zbierky vozidiel a BMW Group Event Forum.

V priestoroch BMW Welt má každá značka spoločnosti BMW Group svoju vlastnú expozíciu, v ktorej návštevníci zažijú niečo špeciálne. Deti, mládež aj rodiny môžu v oddelení Junior Campus spoznať napríklad aj mesto a mobilitu budúcnosti. Zážitok v BMW Welt dopĺňa komplexná ponuka prehliadok so sprievodcom.

Návštevníci môžu objaviť aj špeciálne vlajkové obchody so širokou ponukou doplnkov a vysoko kvalitných produktov značiek BMW a MINI Lifestyle & Accessory. O kulinárske zážitky sa starajú štyri reštaurácie prevádzkované s tradičnými mníchovskými dodávateľmi špičkových pochúťok. Medzi vyhlásené mníchovské kulinárske destinácie patrí aj dvojhviezdičková reštaurácia EssZimmer, ktorú vedie špičkový šéfkuchár Bobby Bräuer.

Špeciálnym zážitkom pre klientov značky BMW je možnosť vyzdvihnúť si svoje nové vozidlo priamo v priestoroch BMW Welt. Prvé stretnutie s novým vozidlom na prvom poschodí je pre mnohých z nich nezabudnuteľným zážitkom.

BMW Welt je výnimočným a exkluzívnym miestom mnohých aktivít, kde sa ročne koná viac ako 400 podujatí. S vlastným TV a vysielacím štúdiom vytvára aj plnohodnotnú platformu pre digitálne podujatia.

 

Značky:

Nechajte nám správu