Pokiaľ rozmýšľate, čím by ste na Vianoce obdarovali svojich blízkych, určite vám pri výbere vhodných darčekov pomôžu tri produktové tipy od Niceboy. Vo výbere nájdete TWS slúchadlá, Bluetooth reproduktor a inteligentné hodinky.

HIVE Pods 3 PRO

Slúchadlá odporúčame každému, komu záleží na vysokej kvalite zvuku. HIVE Pods 3 PRO vás nesklamú pri žiadnej činnosti a potešia aj náročného poslucháča. Pod stromčekom si ich môže nájsť aj ten, kto má rád aktívny život. Slúchadlá si pokojne môžete zobrať von, keď si pôjdete zabehať, alebo si ich zvuk vychutnáte počas počúvania vianočných kolied. Z predností spomenieme aj skvelú výdrž a odolnosť proti prachu a vode podľa IP55.

Slúchadlá na jedno nabitie vydržia hrať až 9 hodín, ale s nabíjacím puzdrom, ktoré sa nabíja cez USB-C, je k dispozícii až 33 hodín prehrávania. Z ďalších funkcií nechýba podpora bezdrôtového nabíjania a dotykového ovládania. Slúchadlá môžete navyše ovládať pomocou hlasových asistentov.

HIVE Pods 3 PRO majú vďaka najmodernejším technológiám a podpore Bluetooth 5.0 a AAC skvelý zvuk bez strát či výpadkov, s hlbokými basmi a čistými výškami. Mikrofóny v slúchadlách využívajú technológiu na potlačenie šumu z okolia. Aj vďaka týmto slúchadlám môžete počas Vianoc nerušene telefonovať so svojimi blízkymi.

Cena: 64,90 eur

Niceboy HIVE PODS 3 PRO

RAZE 3 Radion

Hlavnými výhodami tohto prenosného reproduktora je jeho 24 hodinová výdrž a výkon až 24 W. Vďaka krytiu IP67 je reproduktor odolný voči vode aj prachu, takže sa nezľakne ani pádu do bazéna alebo dažďa. RAZE 3 Radion dokáže zastúpiť aj powerbanku, keďže disponuje batériou s kapacitou až 5 000 mAh. Darček je ideálny pre mladých a aktívnych ľudí.

Hudba je prenášaná prostredníctvom Bluetooth 5.0, pričom výbavu dopĺňa rádio. Technológia True Wireless dokonca umožní pripojiť ďalší reproduktor. Tento vianočný tip preto odporúčame darovať v páre, aby si mladý poslucháč vychutnal svoje obľúbené vianočné hity ešte intenzívnejšie.

Cena: 50 eur

Niceboy Raze 2 Radion

X-fit Watch 2 Lite

X-fit Watch 2 Lite ponúkajú skvelú výbavu za dostupnú cenu. Sú ideálny vianočný darček pre menej náročných používateľov, deti alebo každého, kto sa chce so smart hodinkami zoznámiť.

Inteligentné hodinky sa tešia obrovskej popularite. X-fit Watch 2 Lite sú navyše odolné a elegantné. Pomôžu vám mať zdravie a tréningy pod kontrolou aj počas Vianoc. Pod elegantným zovňajškom sa skrýva odolné telo s jednoduchým ovládaním, týždňovou výdržou aj vodoodolnosťou.

Hodinky sú vybavené zaobleným 1,69-palcovým plnedotykovým displejom a praktickým ovládacím tlačidlom pre rýchle voľby. Vďaka nízkej hmotnosti 16,9 gramu o nich na ruke ani neviete.

Pomocou mobilnej aplikácie si pozriete prehľady svojich aktivít a štatistiky zdravotných dát, môžete si nastaviť ciele aj sledovať svoje pokroky. S aplikáciou si tiež nastavíte inteligentné funkcie. Vo výbave nechýbajú funkcie ako napríklad meranie srdcového tepu, krvného tlaku, okysličenia krvi alebo kvality spánku.

X-fit Watch 2 Lite ponúkajú možnosť upozornenia na prichádzajúci hovor, SMS správy alebo upozornenia na správy z ďalších aplikácií. Okrem integrovaného krokomeru poskytujú presné meranie až pre 7 športových režimov vrátane behu a cyklistiky, takže s tréningami môžete začať už počas vianočných sviatkov. 

Cena: 38 eur

Niceboy X-fit Watch 2 Lite
Niceboy X-fit Watch 2 Lite

Zdroj: Niceboy

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.