Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy uplynulých dní.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Ako a kde kúpiť kryptomeny?

Jednou z horúcich tém ostatných rokov je aj nakupovanie kryptomien. Pravdepodobne ste už počuli o tom, že Bitcoin a Ethereum má zmysel, ostatné sú altcoiny a zvyšok shitcoiny, ktoré sa neoplatí mať. Tento článok neplní edukatívny rozmer toho, kam by ste mali investovať. Kto chce kupovať Ripple, je to jeho voľba, rovnako tak ako pre tých, čo veria Litecoinu a na svoje si tu definitívne prídu aj Bitcoinoví maximalisti. Viac sme sa tejto téme venovali v článku nižšie.

2. iPhone SE (2022): Takýto telefón si môže dovoliť iba Apple

Stále tá istá pesnička? Možno áno, ibaže iPhone SE (2022) je telefón, ktorý bude stále atraktívny pre určitý segment používateľov. Ocenia ho najmä tí, ktorí vyžadujú čo najkompaktnejší iPhone s dôrazom na čo najvyšší výkon a najlepšiu cenu. Avšak, ako to už v prípade produktového radu iPhone SE býva, treba akceptovať určité kompromisy. O nich a ďalších zaujímavostiach o tejto novinke sa dočítate v článku nižšie.

3. 4ka má skupinový paušál SLOBODA na štvrtú

4ka predstavila nový paušál SLOBODA4, ktorý možno jednoducho definovať ako skupinový paušál pre rodinu či skupinu kamarátov. Obsahuje 4 SIM karty 4ky v 1 paušále za poplatok 44 eur mesačne (na 30 dní), resp. 40 eur v prípade jeho aktivácie do 4. mája. Do skupiny je v prípade záujmu možné pridať aj piatu SIM kartu za extra poplatok 10 eur. Viac o novinke v ponuke operátora 4ka sa dozviete v našom prehľadovom článku.

4. Pri vstupe do slovenskej banky vás privíta pekná baba, ale rande s ňou bude problém

Je to kombinácia hologramu a voice-bota. Vďaka umelej inteligencii dokáže odpovedať na definovaný okruh otázok a šetrí tak pracovníkom pobočky čas. Funguje teda tak, že sa s Vesnou rozprávate a ona odpovedá hlasovo. Navyše funguje aj v online priestore, tu ako četbot na webe banky. Tu si s Vesnou píšete. Viac sa dozviete na odkaze nižšie.

5. Garmin tactix 7: Nová generácia hodiniek pre tie najnáročnejšie aktivity

Garmin tento rok chŕli jeden model za druhým, čoho dôkazom je aj nedávne uvedenie očakávanej série fēnix 7. Bolo teda prirodzené, že sme sa už v tom čase tešili na ich “odolnejšiu” verziu v podobe modelov série tactix. Novinky boli predstavené iba pred pár dňami a spravili nám veľkú radosť, pretože zástupcovia série tactix 7 vyzerajú naozaj výborne a ponúkajú bezkonkurenčnú výbavu. Viac informácií a slovenské ceny sa dozviete v článku nižšie.

Prečítajte si aj: