Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov a zariadení pre inteligentnú domácnosť, dnes na veľtrhu CES 2021 predstavuje svoje najnovšie sieťové riešenia.

Oceňovaná séria Deco teraz prichádza s integrovaným hlasovým ovládaním, budúci sieťový štandard Wi-Fi 6E prenesie vašu Wi-Fi na novú úroveň, 10G switch vám zaistí to najlepšie možné pripojenie, zabrúsime tiež do čoraz viac populárneho 5G a s prémiovou bezpečnostnou službou HomeShield zabezpečíme kompletne vašu Wi-Fi sieť.

TP-Link svoje najnovšie riešenia predstaví v priebehu digitálneho veľtrhu CES medzi 11. a 14. januárom. Zistite viac a navštívte virtuálnu expozíciu TP-Linku TU.

Deco Wi-Fi 6 Mesh systém s integrovanou Alexou

Deco Voice X20, ocenený CES 2021 Innovation Awards Honoree, je vybavený Wi-Fi Mesh systémom s inteligentným reproduktorom, ktorý poskytuje zákazníkom Wi-Fi sieť pre celú domácnosť s komplexným hlasovým ovládaním. Deco Voice X20, ktorý pokrýva plochu až 370 m2 (s dvoma jednotkami), pracuje s technológiou TP-Link Mesh, a vytvára tak jednotnú sieť, ktorá umožňuje bezproblémový roaming aj pri pohybe po dome bez akéhokoľvek výpadku signálu – a to dokonca i behom streamovania, videohovorov alebo cloudového hrania. Alexa je integrovaná do vstavaného reproduktora a umožňuje inteligentnú správu domácnosti, hlasové ovládanie a streamovanie hudby. Deco Voice X20 podporuje tiež Alexa volanie, zasielanie správ a oznámení (ACM), čo rozširuje rozsah interakcií medzi jednotkami Deco alebo s inými zariadeniami podporujúcimi Alexu.

Predstavujeme sériu Wi-Fi 6E pre ohromne rýchle pripojenia

Súčasťou rodiny produktov predstavených na CES veľtrhu budú tiež produkty podporujúce budúci štandard Wi-Fi 6E. Wi-Fi 6E sa odlišuje využitím 6 GHz pásma a do tejto rodiny zatiaľ pribudnú:

  • Wi-Fi 6E mesh systém pre celú domácnosť – Deco X96
  • Wi-Fi 6E mesh systém pre celú domácnosť s funkciou Smart Hub – Deco X76 Plus
  • AX7800 tripásmový Wi-Fi 6E Router – Archer AX96
  • AX11000 tripásmový Wi-Fi 6E Router s 10G portami – Archer AX206 

Ultimátne pripojenie vďaka 10G portom

  • 5portový 10G multi-gigabitový stolný switch– TL-SX105 je 5portový 10G multi-gigabitový stolný switch s pripojeniami o rýchlosti blesku, ktoré umožňujú prejsť na najvyšší výkon 10G/Multi-Gig pásma a zariadenia. Automatické nastavenie rýchlosti pre 100Mbps/1G/2.5G/5G/10G pripojenie poskytuje optimálny výkon, zatiaľ čo odolné kovové púzdro a možnosť montáže na stenu ho predurčujú pre mnoho rôznych prostredí. TL-SX105 tiež disponuje dizajnom bez vetráčiku, ktorý zaisťuje tichú prevádzku, ideálnu pre akýkoľvek domov alebo podnik. Pokiaľ chcete pripojiť viacero zariadení, je k dispozícii tiež verzia s 8 portami.
    K dispozícii sú tiež nové 5/8portové switche s 2.5G portami, ktoré sú cenovo dostupnejšie a zaistia tiež multi-gigabitový výkon.

Zabezpečte svoju inteligentnú domácnosť s balíkom funkcií TP-Link HomeShield

TP-Link predstavuje tiež HomeShield, prémiovú službu zabezpečenia, vďaka ktorej zostane domáca sieť v bezpečí so špičkovými funkciami pre ochranu siete a inteligentnej domácnosti.

HomeShield mení pravidlá hry a prináša vám novú úroveň bezpečnosti pre IoT zariadenia. Jeho skener v reálnom čase automaticky identifikuje zariadenia IoT a lepšie monitoruje a upozorňuje na bezpečnostné problémy, len čo k nim dôjde. Robustná sieťová ochrana blokuje škodlivé adresy URL alebo iné potenciálne hrozby a opravuje chyby zabezpečenia v sieti. Zabraňuje tiež útokom DDoS tým, že zaznamenáva abnormálnu prichádzajúcu prevádzku a odmieta požiadavky z podriadených IP adries. HomeShield navyše poskytuje komplexnejšie správy, ktoré vám pomôžu získať úplný prehľad vašich aktivít v domácej sieti, ako je online analýza času alebo správa o hrozbách.

Užite si slobodu s mobilnými dátami 5G

5G Wi-Fi 6 brána pre celú domácnosť (Deco X80-5G) – Brána Deco X80-5G Wi-Fi 6 pre celú domácnosť, ktorá využíva silu mobilného spojenia 5G, je k dispozícii na vybraných medzinárodných trhoch a poskytuje bezkonkurenčný výkon, zvyšuje rýchlosť sťahovania až 5,0 Gb/s, čiže je 33krát rýchlejšia než 4G. Celá sieťová technológia Mesh Deco tak zaisťuje všade silný Wi-Fi signál. Medzi ďalšie kľúčové funkcie patrí:

  • AX6000 dvojpásmová Wi-Fi – 4804 Mbps (5 GHz) + 1148 Mbps (2.4 GHz)
  • 1× 2.5 Gbps port + 1× Gigabit port
  • VoLTE/VoIP telefonie – podporuje základné funkcie VoIP a DECT

Nové Wi-Fi 6 EAP pre B2B riešenie Omada SDN

Spoločnosť TP-Link tiež prináša nové zariadenia Wi-Fi 6 do svojho riešenia Omada SDN pre podnikových zákazníkov, vďaka ktorým sú nastavenia a správa IT jednoduché a efektívne. Nová rodina Omada SDN Wi-Fi 6 EAP pre firmy zahrňuje:

  • AX6000 tripásmový prístupový bod (AP) Wi-Fi 6 pre montáž na strop – EAP680 HD, ktorý prináša úžasné bezdrôtové rýchlosti až do 6 Gb/s poháňané najnovšou technológiou Wi-Fi 6 s 10G ethernetovým portom s podporou 802.3bt PoE++.
  • AX1800 prístupový bod (AP) Wi-Fi 6 pre montáž na stenu – EAP615-Wall, ktorý prináša dvojpásmové rýchlosti až do 1,8 Gb/s poháňané najnovšou technológiou Wi-Fi 6 so štyrmi gigabitovými portami (1× uplink + 3× downlink) a jedným downlink portom ponúkajúcim PoE priechodnú zásuvku.
  • AX1800 vnútorný/vonkajší prístupový bod (AP) Wi-Fi 6 – EAP610-Outdoor, ktorý prináša dvojpásmové rýchlosti až do 1,8 Gb/s poháňané najnovšou technológiou Wi-Fi 6 s dedikovaným vysoko výkonným zosilovačom a profesionálnymi anténami s obalom odolným voči klimatickým podmienkam (IP67).

Deco Wi-Fi pro ISP

A nakoniec TP-Link predstavuje Deco ISP cloudový systém pre správu, čo je efektívnejšie a jednoduchšie ISP riešenie. Deco ISP Cloud je integrované, cloudové sieťové riešenie pre vzdialenú správu ISP. Umožňuje WISP, SI a malým podnikom monitorovať a spravovať všetky produkty Deco pomocou centralizovanej platformy pre správu cez cloud.

Značky: