Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová súprava myši a klávesnice Trust Trezo Comfort predstavuje ideálnu alternatívu pre každého, kto pri svojej práci a voľnočasových aktivitách vyžaduje absolútne nerušené zázemie a zároveň mu nie je ľahostajná ekologická stopa spotrebnej elektroniky.

Trust Trezo Comfort

Bezdrôtová kombinácia myši a klávesnice Trust Trezo Comfort sprostredkuje používateľom nerušený pracovný zážitok. Okrem svojho prvenstvo v kategórii hodnotiacej hladinu hluku sa môže pochváliť aj svojim „zložením“. Obe zariadenia sú vyrobené z 85 % recyklovaného plastu. Ekologickú stopu rieši výrobca aj pri obalových materiáloch, v ktorých sú produkty dodávané*.

Kľúčové vlastnosti klávesnice a myši Trezo Comfort:

  • Tiché klávesy
  • Integrovaná opierka dlaní
  • Vyhradené multimediálne klávesy
  • Tlačidlo na nastavenie rýchlosti DPI
  • Vypínač napájania na myši a klávesnici
  • Vyrobené z recyklovaných plastov

Nerušený pracovný zážitok

Pri práci si málokto z nás praje byť rušený neustálym cvakaním myši a klávesnice. Na ničím nerušené sústredenie sa vďaka Trust Trezo Comfort môžete spoľahnúť.  S 31,8 decibelmi pri klávesnici a 24,4 decibelmi pri myši patrí vo svojej cenovej kategórii medzi tie najtichšie na trhu. Svojou hlasitosťou sa tak rovná praskaniu jedenného opadaného lístia. S batériami, ktoré sú súčasťou balenia sa navyše môžete spoľahnúť na skutočne dlhodobú výdrž zariadenia, klávesnica vydrží 4 roky a myš jeden celý rok.

Na slovenskom trhu je set klávesnice a myši Trust Trezo Comfort dostupný za cenu 39,99 Euro.

*Holandský výrobca hardvéru Trustu upína venuje pozornosť smerom k udržateľnosti a celú svoju stratégiu a výrobné kapacity mení podľa vzoru nárokov Zelenej dohody pre Európu. Vďaka svojim snahám dostala spoločnosť prestížne ocenenie EcoVadis, ktoré hodnotí práve spoločenskú zodpovednosť firiem. V poslednom roku Trust znížil spotrebu všetkých obalových materiálov o 34 % a nahradil až 36 % plastov za recyklovateľné kartóny.

Značky: