Služby budú takýmto spôsobom propagovať nové automobily partnerských automobiliek.

Uber jazdí zadarmo od dnešného dňa (19. 10.) do piatka 21. 10., pričom všetci používatelia služby môžu absolvovať až dve 15-minútové jazdy za deň na novej KIA NIRO. Po jazde si môžete nové vozidlo aj sami vyskúšať šoférovať, stačí mať so sebou platný vodičský preukaz.

Od 8:00 do 18:00

Ak máte záujem akciu využiť, kedykoľvek od stredy 19. 10. 2016 do piatka 21. 10. 2016 medzi 8:00 a 18:00 hod. si stačí otvoriť aplikáciu Uber, kliknúť na NIROUBER a zadať miesto vyzdvihnutia. Najbližší partnerský vodič Uber o pár minút dovezie novú KIA NIRO. Vďaka spolupráci medzi Uber a KIA sa budete môcť zadarmo odviezť hocikam v rámci dvoch 15-minútových jázd denne.

Bonusom bude možnosť vymeniť si následne miesto s partnerským vodičom a vyskúšať si šoférovať novinku od spoločnosti KIA na vlastnej koži. A ak odfotíte alebo nakrútite svoj zážitok z jazdy, zverejníte ho na Instagrame s hastagom #NiroUber, alebo pridáte na Facebook Uber, automaticky sa zapojíte do súťaže o večeru s Matejom Tóthom a o novú KIA NIRO na celý týždeň.

Google Play
App Store

Stiahnite si Uber do vášho smartfónu

hyundai-ioniq-pre-liftago_nowat

LIFTAGO bude jazdiť zadarmo od piatka 21. 10. do pondelka 24. 10.

Po skončení akcie Uberu môžete jazdiť zadarmo s LIFTAGO

Aj služba LIFTAGO si prichystala podobnú akciu. Svojim zákazníkom ponúkne jazdu na svetovej novinke, hybride Hyundai IONIQ. Používatelia LIFTAGO si budú môcť jazdu na hybride vychutnať zadarmo od piatka 21. 10. 2016 do pondelka 24. 10. 2016.

Hyundai IONIQ si môžu používatelia jednoducho objednať pri zadávaní trasy do aplikácie LIFTAGO. Ak bude hybrid k dispozícii v ich okolí, stačí si ho v ponuke zvoliť. Pripomeňme, že aplikácia LIFTAGO ako jediná na trhu ponúka používateľom tzv. trhovisko jázd – ľudia si môžu po zadaní trasy v aplikácii vybrať z ponúk konkrétnych vodičov. Voliť môžu podľa viacerých kritérií – podľa ceny jazdy, vzdialenosti auta, typu vozidla či hodnotenia vodiča inými zákazníkmi.

Jazdy zadarmo sa vzťahujú iba na vozidlo Hyundai IONIQ a LIFTAGO neoznámilo žiadne ďalšie obmedzenia ponuky (napr. koľkokrát môže používateľ akciu využiť atď.). Jediným obmedzením tak bude dostupnosť vozidla.

Google Play
App Store

Stiahnite si LIFTAGO do vášho smartfónu

Prečítajte si aj:

Na vlastnej koži: Vyskúšali sme TAXI službu Liftago

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Nechajte nám správu