Okrem dvoch doterajších služieb, ktoré dobre poznáme, teda klasický UberPOP a „luxusnejší“ UberBLACK prichádza UberSELECT, zatiaľ však iba v Prahe.

UberSELECT je odvodený z jeho názvu, a teda prísne rozdeľuje svojich partnerov (vodičov automobilov, ako aj samotné automobily). Ak si objednáte UberSELECT, príde pre vás jeden z vodičov, ktorí majú výhradne najvyššie hodnotenie. Záleží však aj na automobile. Táto služba ponúka výhradne vozidlá vyššej, resp. vyššej strednej triedy s dostatkom miesta a pohodlia pre pasažiera.

Výhodou, a tiež podmienkou (UberSELECT) pre partnerov spoločnosti Uber je dokonale zmapovaná lokalita, resp. mesto, ktoré má šofér (aj) v hlave, nie len v navigácii. Potešenie nastáva aj pri samotnej jazde, kedy môžete očakávať nejakú sladkú drobnosť alebo minerálku.

Prvá trieda dorazila už aj do Uber-u

Vozidlá, ktoré pre UberSELECT najčastejšie jazdia sú mladších ročníkov, napr. Škoda Octavia, Volkswagen Passat, Ford Mondeo, Mercedes triedy C  a pod. Ceny pre UberSELECT zažínajú od 13 Kč/km – 4.50 Kč/min a 30 Kč sa platí ako nástupné.

Ako sme spomenuli, táto služba je dostupná zatiaľ iba v Čechách – Praha. Tešíme sa na jej príchod aj na Slovensko, ktorý by mohol byť už čoskoro.

Zdroj: Uber

Mohlo by vás zaujímať:

VIDEO TOUCHIT: Uber – sme najpopulárnejšia aplikácia na zmluvnú prepravu osôb. Svoje služby aj na Slovensku ešte rozšírime.

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE

Nechajte nám správu