Aj napriek tomu, že doteraz nepoznáme veľké množstvo detailov je zrejmé, že novinka prinesie oproti predchodcovi iba malé vylepšenia.

Už model TicWatch Pro 3 dokázal zaujať svojou výbavou a možnosťami systému Wear OS 2. Iba pred pár hodinami bola samotnou spoločnosťou Mobvoi na Twitteri zverejnená správa, že tento model dostane nástupcu v podobe modelu TicWatch Pro 3 Ultra. Z príspevku na Twitteri sa však nedozvedáme nič o parametroch pripravovaných hodiniek. 

Čo ponúkne model Ultra?

Aj keď Mobvoi o pripravovanej novinke neprezradil žiadne detaily, veľa parametrov si môžeme odvodiť od predchádzajúcej verzie TicWatch Pro 3. Veľa však napovie označenie Ultra, ktoré napovedá, že do tohto modelu prídu v určitej oblasti buď lepšie funkcie alebo aj technické parametre. 

Aby sme vedeli z čoho bude novinka vychádzať, tak si môžeme pripomenúť parametre TicWatch Pro 3. Hodinky majú 1,4-palcový Amoled displej, čipset Snapdragon Wear 4100, 1 GB RAM, 8 GB interného úložiska a batériu s kapacitou 577 mAh. Je tak možné, že práve jeden z týchto parametrov sa zlepší.

Takisto nie je vylúčené, že pribudnú aj celkom nové funkcie ako napríklad bezdrôtové nabíjanie, alebo nové senzory na sledovanie zdravia.

Zdroj tiež informuje, že model TicWatch Pro 3 Ultra by mohol byť rebrandovanou verziou TicWatch Pro X. Keďže tento model je dostupný iba v Číne, v prípade modelu TicWatch Pro 3 Ultra by mohlo ísť o model, ktorý je určený pre globálny trh.

Všetko podstatné sa dozvieme už 13. októbra 2021, kedy bude model TicWatch Pro 3 Ultra predstavený.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.