Váš odkaz sa objaví na špeciálnom LED paneli.

Keď sa pred časom v Paríži objavili svetelné LED panely s vyznaniami lásky, stretla sa táto aktivita s mimoriadnym úspechom a následnou silnou viralitou na internete. Podobná akcia bude na Valentína aj na Slovensku. Mesto sa totiž rozhodlo nainštalovať na Hviezdoslavovom, ako aj na Hlavnom námestí dva mobilné LED panely AMENA, na ktorých sa odkazy zaľúbených budú v priebehu nedele zobrazovať. Bratislava tak bude vzájomne zdielať lásku a milé vyznania si budú môcť pozrieť aj ostatní.

Ako vyznáte lásku?

Navštívte Instagram alebo Facebook AMENA (@amena.displays) a zanechajte svoj odkaz maximálnej dĺžky 120 znakov na nástenke. Ak chcete svoju polovičku prekvapiť, môžete vyznanie zaslať aj súkromnou správou. AMENA display vám po schválení vášho odkazu potvrdí presný čas zobrazenia, pričom odkazy sa zobrazia paralelne na oboch námestiach. Svoju lásku môžete následne šíriť aj ďalej do sveta pod hastagom #valentinvba.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit