Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

„Hitom tohtoročných Vianoc bude jednoznačne už dlho očakávaný nový iPhone 8, ktorý sme začali minulý týždeň predávať. Ako každým rokom aj tento rok sa stanú obľúbeným darčekom mobilné telefóny a slúchadlá,“ hovorí Iva Pavlousková, tlačová hovorkyňa spoločnosti Datart.

Vplyv na výber vianočných darčekov má tiež pokračujúci trend rastúceho záujmu o zdravý životný štýl a starostlivosť o svoj zovňajšok, ktorý sa týka ako žien, tak aj mužov. „Z malých spotrebičov očakávame veľký záujem najmä o kuchynské roboty, smoothie mixéry, kávovary a parné generátory, žehliace systémy, s ktorými je žehlenie ďaleko ľahšie. Obľúbeným darčekom sa tiež stanú inteligentné hodinky a náramky, ktoré slúžia aj ako šport testery čiže monitory aktivít. Zo starostlivosti o telo očakávame záujem o elektrické zubné kefky a prepracovanejšie zastrihávače fúzov a vlasov,“ dopĺňa Iva Pavlousková.

Keďže je už jasné, ako to bude s ďalšou digitalizáciou, tak si tento rok rad domácností nadelí pod stromček televíziu.

Deti sa môžu tešiť na elektronické kolobežky, outdoorové kamery a drony. Cena týchto zariadení spadla na veľmi priaznivú hladinu.

Produktové tipy

Horúce novinky:

Mobilný telefón iPhone 8

iPhone 8 má elegantnú celosklenenú konštrukciu. Sklenená zadná strana umožňuje bezdrôtovo nabíjať. 4,7″ Retina HD displej disponuje True Tone, širokým farebným gamutom a 3D Touch. O plynulý chod sa stará výkonný šesťjadrový A11 Bionic čip. Medzi prednosti patrí optická stabilizácia, 12Mpx F/1.8 zadný fotoaparát a 7Mpx F/2.2 predný fotoaparát. Ponúka snímač odtlačkov prstov, internú pamäť 256 GB, GPS/GLONASS, 3G/LTE, Wi-Fi a NFC. Operačný systém iOS, v prevedení vesmírne sivom, striebornom a zlatom. Odolný je voči vode, poliatiu a prachu, (podľa IP67)

Cena: 969 €

Akčná kamera GoPro HERO6

Spracuje vaše dobrodružstvo do QuikStories v telefóne. S novým čipom GP1 prináša dvojnásobný výkon v porovnaní s predchodcom. Novinkou je možnosť natáčania videa až 4K pri 60 FPS, podporuje Full HD pri 240 FPS. Ponúkne zachytenie fotografií v rozlíšení 12 MPix, podporuje formáty RAW aj WDR. Bez puzdra je vodotesná do 10 metrov, môžete ju ovládať hlasom, disponuje pokročilou funkciou stabilizácie videa, dotykovým displejom, dotykovým zoomom, Wi-Fi, Bluetooth a GPS. Cena: 569 €

Pre ženy: 

Nový model IPL epilátora: Philips Lumea Prestige BRI95600

Epilátor využíva technológiu založenú na intenzívnom pulznom svetle (IPL) zamedzujúcu rastu chĺpkov, ktorá bola vyvinutá s dermatológmi a predtým bola používaná iba v kozmetických salónoch. Vaša pokožka bude dokonale hladká až 8 týždňov. Výrobok je dodávaný so 4 unikátnymi nástavcami, každý je navrhnutý pre inú časť tela (tvár, podpazušie, tvár a oblasť bikín) a prispôsobený svojím tvarom, veľkosťou a filtrom. Ponúka 5 stupňov nastavenia energie a senzor SmartSkin vám poradí vhodné nastavenie pre váš tón pleti. Funguje s napájacím káblom i bez neho.

Cena: 548,9 €.

Nutri mixér ETA Blendic Premium 4011 90000

Prémiový mixér s unikátnym 6ti ramenným nožom BlendeX z nerezovej ocele s vrúbkovaným ostrím dokáže dokonale jemné smoothie. Podľa chuti vám namieša aj fitness nápoje, mliečne koktaily, alko i nealko nápoje, s funkciou drvenia ľadu tiež ľadové triešte alebo ľadovú kávu. Súčasťou balenia sú hneď 4 prenosné fľaše z odolného Titanu (BPA free), dve s objemom 0,7 litra a 2 s objemom 0,5 litra. Ponúka extra vysoké otáčky až 23 000 za minútu. Cena: 103,06 €

Kuchynský robot ETA 0023 90050 Gratussino Maxo

Je vysoko výkonný a vydrží vám veky aj pri veľkej záťaži. Funguje na planetárnom systéme miešania, má osem rýchlostí, nádobu s objemom 4,5 l a tri typy metiel. Využijete aj lis na ovocie s 0,8litrovou nádobou na šťavu a čistiacou kefkou, mlynček na mäso, nástavce na údeniny a cukrovinky alebo strúhadla so 4 nástavcami. Ďalšie príslušenstvo ako mlynček na mak, krájač rezancov alebo nástavec na vaľkanie cesta si môžete dokúpiť. Ľahko sa používa aj udržiava, pretože jednotlivé diely sa dajú umývať v umývačke.

Cena: 235 €.

Parný generátor Tefal GV9071E0 – naparovací žehliaci systém

Tefal GV9071E0 je generátor vysokotlakovej pary, ktorý sa dokonale stará o vaše odevy. Využitím vysokého tlaku 7,5 baru para preniká hlboko do látky, takže na nich nezostane ani ten najodolnejší záhyb a vás to nebude stáť žiadne úsilie. Paru 120 g/min možno v prípade potreby rozšíriť až na 500 g/min. Po zapojení do elektriny a naplnenia 1,6l nádobky vodou stačí počkať dve minúty a ihneď môžete začať. Špeciálna žehliaca plocha Durilium AutoClean sa po všetkých typoch tkanín kĺže hladko a dopomôže vám k rýchlym výsledkom. Patentovaná technológia Protect System zaručí, že na bielizni nezostanú žiadne kvapky špinavej vody.

Cena: 295,90 €

Slúchadlá Beats by Dr.Dre EP

Slúchadlá Beats EP zaujmú jednoduchým a elegantným dizajnom s majstrovsky vyladeným zvukom. Odolná, vystužená nehrdzavejúcou oceľou, a zároveň ľahká konštrukcia ponúka pohodlie aj pri dlhom počúvaní hudby. Navyše sú vybavené nastaviteľnými posuvníkmi, dlhým káblom, ktorý sa nezamotá a ovládačom RemoteTalk na kábli, ktorý umožní prijímanie hovorov i ovládanie hudby. Frekvenčný rozsah je 20-20 000 Hz. V ponuke je v rôznych farbách.

Cena: 86,90 €

Pre mužov:

Nový revolučný hybridný zastrihávač fúzov Philips OneBlade Pre QP6520/20

OneBlade zastrihuje, tvaruje a oholí fúzy akejkoľvek dĺžky. Jedinečná holiaca technológia OneBlade kombinuje rýchlo sa pohybujúce ostrie (200x za sekundu) so systémom dvojitej ochrany a poskytuje vám účinné a pohodlné holenie dlhších fúzov. Na výber máte 14 dĺžok strihu (od 0,4 do 10 mm). Použiť ho môžete na suché i mokré holenie. Na jedno nabitie zvládne strojček pracovať až 90 minút.

Cena: 84,90 €

Elektrická zubná kefka Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04

Štýlová fialová kefka odstraňuje až 7-krát viac povlaku, bieli zuby 2krát lepšie ako manuálna kefka a zlepšuje zdravie ďasien do dvoch týždňov. Unikátny zošikmený tvar kefky pripomínajúci diamant zvládne odstrániť aj výrazné škvrny. Vybavená je 5 praktickými režimami: Clean pre maximálnu čistotu, Gum Care pre masáž ďasien, Polish pre jasný úsmev, Sensitive pre jemné čistenie citlivých ďasien a režim White pre odstránenie povrchových škvŕn. Za jednu minútu vykoná 31 000 sterov. Elegantné puzdro s USB slúži na cestách ako nabíjačka, domáce nabíjanie zase obstará štýlový pohárik. Na jedno plné nabitie je možné kefku používať až dva týždne.

Cena: 204,90 €

Pákový kávovar s integrovaným mlynčekom CATLER ES 8013

Špičkový pákový kávovar na prípravu espressa, cappuccina, latte a ďalších druhov kávy. Zabudovaný kónický mlynček na kávu (18 nastavení hrubosti mletia) s nerezovými mlecími kameňmi umožňuje mlieť len potrebné množstvo kávy priamo do držiaka. Zásobník na čerstvé zrná pritom pojme až 250 gramov, vodu nalejete do dvojlitrovej nádoby. K dispozícii má špeciálnu plochu pre nahrievanie šálok i systém nízkotlakového predsparenia pre rovnomernú extrakciu kávy. Súčasťou balenia je Razor, certifikovaný nástroj pre zarovnanie kávy. V čiernom, striebornom a červenom prevedení.

Cena: 665 €

Mobilný telefón Samsung Galaxy J7 (2017), dual SIM – najvyšší model obľúbenej triedy Galaxy J pre rok 2017

Smartfón v elegantnom dizajne vás na prvý pohľad zaujme svojím tenkým kovovým telom. Full HD 5,5palcový displej je chránený 2.5D sklom. O plynulý chod mobilného telefónu sa starajú 3 GB RAM a osemjadrový procesor pracujúci na frekvencii 1,6 GHz. Internú pamäť 16 GB môžete rozšíriť pomocou microSD karty s kapacitou až 256 GB. Medzi prednosti patrí 13Mpx zadný a 13 Mpx predný fotoaparát, snímač odtlačkov prstov, Dual SIM, LTE. Operačným systémom je Android. V ponuke v modrej, zlatej a čiernej farbe.

Cena: 338,90 €.

Prémiové inteligentné hodinky Samsung Gear S3 Classic

Funkcia Always On Display prepožičiava Gear S3 Classic a ich 1,3palcovému Super AMOLED displeju vzhľad skutočných hodiniek. Jednoduchým otočením lunety zobrazíte ponuku mnohých funkcií: prehrávajte hudbu, vybavujte telefonáty, hrajte hry, kontrolujte správy, bavte sa s priateľmi, sledujte počet krokov. Na jedno nabitie vám vydržia plne funkčné až 4 dni. S mobilom či tabletom ich prepojíte cez Bluetooth. Hodinky s certifikáciou IP68 dokážu odolať prachu, nečistotám i vode, a to v hĺbke až 1,5 metra a na 30 minút. Remienky môžete meniť podľa príležitosti, Gear S3 je kompatibilný so štandardnými 22mm remienkami.

Cena: 384,99 €

Pre deti:

Detská zubná kefka Philips Sonicare for Kids HX6322/04

S touto kefkou bude čistenie baviť každé dieťa. Interaktívna aplikácia prepojená s kefkou cez Bluetooth motivuje dieťa k lepšiemu a dlhšiemu čisteniu, formou hry im ukazuje, ako si správne čistiť zuby. Odstraňuje až o 75% viac povlaku ako manuálne detské kefky. Ponúka 2 režimy, 2 veľkosti hlavíc, zabudovaný časovač, ergonomickú rukoväť pre detskú ruku a 8 zábavných vymeniteľných samolepiek pre vlastný dizajn kefky.

Cena: 50,40 €

Fotoaparát pre deti sa selfie tyčou VTECH Kidizoom Selfie Cam

Foťák vo fialovom prevedení využijú slečny už od 4 rokov. Môžu s ním vytvárať zábavné selfie fotky, dopĺňať ich o kreatívne prvky, natáčať videá a tiež hrať hry. V zabudovanom kozmetickom salóne a kaderníctve si môžu skúšať účesy a rôzny make-up a pomocou priloženého USB káblu môžu fotky a videá ukladať, upravovať a prenášať do PC a späť. Rozlíšenie fotografií je 0,3 Mpx a videá až 640×480 px. Ponúka internú pamäť 128 MB a podporu micro SD/SDHC kariet.

Cena: 69,90 €.

Detská akčná kamera VTECH Kidizoom

Unikátny outdoorový fotoaparát a videokamera v jednom zariadení je určená deťom, ktoré túžia zachytiť svoje dobrodružstvá pri hre či športu. Vybavená je farebným LCD displejom s uhlopriečkou 1,4″, funkciou digitálneho fotoaparátu, videa i funkciou stop-motion videa a časozbernej fotografie. Fotoaparát ponúka aj široké spektrum špeciálnych efektov, fotorámčekov a farebných filtrov. Kamera disponuje bohatou výbavou: držiakom na skateboard či na helmu, držiakom na bicykel, vodotesným krytom, pútkom na zápästie, tromi akčnými hrami, USB pre prenos dát atď. Internú pamäť s kapacitou 128 MB je možné rozšíriť pomocou microSD kariet.

Cena: 51,99 €

Odrážadlo BUDDY TOYS Bentley GT

Odstrkovadlo a chodítko pre vašich najmenších v oficiálnej licencii Mercedes-Benz SLS je dokonalou kópiou obľúbeného športového auta. Autíčko unesie drobcov do 23 kg a posadiť ich naň môžete už od jedného a pol roka. Sedadlo je vo výške 25 cm. Pod sedadlom je úložný priestor. Pre obveselenie počas dlhej cesty sa môžu zabaviť zvukmi a melódiami na volante. Do volantu patria 2 × AA batérie. V bielej a červenej farbe za 39,90 €.

Značky: