Haibike SDURO AllMtn Plus 2016 je unikátny elektrobicykel – niečo medzi horským bicyklom a enduro.

Jeho hlavnou výhodou sú nové kolesá a odpruženie. Ide totiž celoodpružený elektrobicykel s novými plášťami 27,5 plus. Jeho pneumatiky s označením 650B+ sú širšie – majú až 3 palce, čo dodáva bicyklu vysokú stabilitu a výbornú priľnavosť k terénu.

Haibike sDuro AllMtn Plus je poháňaný motorom Yamaha s výkonom 250 W s maximálnym krútiacim momentom 80 Nm. Funguje do rýchlosti 25 km/h a pocítite ho hneď ako sa dotknete pedálov. Nastaviť si môžete 4 stupne asistencie motora. Systém Yamaha 2016 používa batériu s kapacitou 400 Wh, teraz s udávaným dojazdom až 150 km v režime Eco +. Novinka pre rok 2016 obsahuje zadný tlmič RockShox Monarch RT, ktorý ponúka hladký chod, tlmí nerovnosti a nastavuje sa podľa hmotnosti jazdca. Na tomto bicykli nájdete 2×10 prevodovku Shimano XT.

Cena: 3999 EUR
Zapožičal: www.eBajk.sk

Tento článok vyšiel aj v tlačenom júnovom vydaní TOUCHIT č. 5/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu