Zariadenie stojí 249 dolárov, nemá slot na SIM kartu.

Zdajú sa vám dnešné inteligentné hodinky veľké a hrubé? Zariadenie Rufus Cuff vás potom doslova posadí na zadok. Pred 1,5 rokom odštartovalo svoju kampaň na portáli Indiegogo a čoskoro sa dostane na trh.

Tvorcovia projektu tvrdia, že Rufus Cuff je revolučný produkt, pretože „nahradí smartfóny, peňaženky, hodinky aj fitness náramky„. Pochybujeme o tom a prvá generácia produktu tento cieľ určite nesplní. Minimálne kvôli tomu, že neobsahuje slot na SIM kartu, takže 3,2-palcové inteligentné hodinky (sú to ešte hodinky?) musíte mať spárované s telefónom.

Hodinky budú dostupné v troch farebných prevedeniach

Hodinky budú dostupné v troch farebných prevedeniach

Zariadenie má procesor Cortex-A9 (výrobca neuvádza ďalšie detaily), 1 GB RAM, GPS modul, prednú kameru, úložisko o veľkosti 16 až 64 GB a 1175 mAh batériu. Využíva operačný systém Android KitKat a na jedno nabitie dokáže fungovať 1-2 dni.

Projektu držíme palce, avšak nevieme si reálne predstaviť každodenné používanie takéhoto zariadenia. Záujemcovia si ho môžu objednať za cenu od 249 dolárov.

 

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit