Toto je auto pre niekoho, kto miluje motory a chce si užiť skutočne športovú jazdu. Tu nájde všetko, čo potrebuje – výkonný motor, výborné brzdy, športový dizajn auta i volantu a možnosť vypínania asistentov, aby ste si užili jazdu v plnej paráde. 

Základná cena je od 30 990 Eur a za tieto peniaze nájdete v 308 GTi všetko na potešenie zmyslov – rýchlosť, zvuk, dynamiku ale aj obdiv okoloidúcich. Zaujímavé krivky Peugeot 308 GTi vám učarujú. Ihneď si všimnete veľkú prednú masku s lesklou čiernou mriežkou, červený lem nárazníka a špeciálne otvory na chladenie motora. S týmto autom budete budiť pozornosť.

Páčila sa nám aj 3D navigácia na dotykovom kapacitnom displeji s uhlopriečkou 9,7 palcov a funkcia Mirror Screen na prepojenie mobilného telefónu iOS či Android a auta. Aj detaily potvrdzujú silu vozidla: kožený volant s červeným prešívaním a logom GTi, čalúnenie v kombinácii látka/Alcantara, pedále a opierka nohy z nerezovej ocele a hliníkové prahy s nápisom PEUGEOT SPORT.

Temperament Peugeot 308 GTi 270 je výsledkom motora 1.6 THP 270 S&S MAN6, s ktorým dosahuje špičkové výkony. Prevodovka je manuálna, 6-stupňová. Tento živý automobil sa na pretekárskom okruhu môže premeniť v pravý pretekársky špeciál a sa pri šoférovaní premeníte na skutočného pilota.

Veď pozrite si naše video a zistíte ako je to so zvukom a aj dynamikou jazdy.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu