Klienti VÚB banky majú teraz možnosť vyskúšať si nový  Internet banking. Zmeny sa dotkli najmä dizajnu a podľa VÚB prinesú sprehľadnenie, urýchlenie a zjednodušenie práce s elektronickým bankovníctvom.

Vzhľad nového Internet bankingu nadväzuje na mobilnú aplikáciu VÚB Mobil Banking. Na prvý pohľad najväčšími zmenami prešla prihlasovacia obrazovka, spôsob potvrdzovania operácií a navigácia. Klienti ocenia tzv. responzívny dizajn – teda rovnaké zobrazovanie internetového bankovníctva bez ohľadu na to, či sa prihlásia cez mobilný telefón, tablet alebo stolový počítač.

Novinkou pre Magnifica klientov je možnosť naplánovať si stretnutie so svojim osobným bankárom. Nový Internet banking prináša okrem iného aj úplnú podporu smernice PSD2. Aktuálna verzia nie je konečná a klienti sa dočkajú postupne ďalších vylepšení. Okrem Internet bankingu rozsiahlou zmenou dizajnu prešla aj služba ePlatby VÚB.

 

Nový vzhľad webu e-Platby

 

 

K dispozícii bude zatiaľ aj pôvodná verzia Internet bankingu

Pre všetkých klientov budú dočasne dostupné obidve verzie Internet bankingu a môžu si vybrať, ktorú chcú používať. Zmeny vykonané v novej verzii sa automaticky premietnu aj do pôvodnej vezie a naopak. Nový Internet banking je pre klientov dostupný na webovej adrese: https://nib.vub.sk, kým pôvodný Internet banking je stále dostupný na adrese: https://ib.vub.sk. Pre vstup do nového Internet bankingu pribudne tiež tlačidlo v pravej hornej časti stránky www.vub.sk

 

Značky:

Nechajte nám správu