Eshop Geekbuying oslavuje príchod Nového čínskeho roka výraznými zľavami.

Z ponuky tohto obľúbeného e-shopu vyberáme tri elektrobicykle, ktorých zľava sa pohybuje až do výšky 28 %. Ceny si však dokážete pri použití zľavových kupónov znížiť ešte viac, a tak výrazne ušetriť. Objednaný tovar je zasielaný z európskeho skladu kuriérskou spoločnosťou DPD. Doručenie spravidla trvá v rozmedzí 2-7 pracovných dní a je zadarmo. Akcia je limitovaná – končí o tri dni.

Xiaomi HIMO Z20

Himo Z20

Xiaomi HIMO Z20, Zdroj: Geekbuying

Jednoduchá manipulácia – Elektrický bicykel sa ľahko vkladá napríklad do kufra auta a je ho možné jednoducho skladovať.

Tlmenie nárazov – Long Ride Comfort pre efektívne filtrovanie nerovností 

Vyberateľná lítiová batéria – Inteligentná vstavaná batéria je chránená proti krádeži, bezproblémová integrácia.

Hliníkový rám prešiel testom odolnosti. Absolvoval až 150 000 náročných vibračných testov so zameraním na bezpečnosť, čoho dôkazom je aj udelený CE Certifikát – Bezpečný produkt.

3 jazdné režimy – Je možné zvoliť režim pedálu, režim mopedu a režim čisto elektrickej energie, ktorý je možné upraviť pre rôzne podmienky na ceste.

  • Akciová cena 772,79 eur
  • Pri použití kódu GKB583S  je cena znížená na 739,99 eur
  • Objednávajte TU

Xiaomi HIMO C20

Xiaomi HIMO C20

Xiaomi HIMO C20, Zdroj: Geekbuying

Prednosti elektrického bicykla Xiaomi HIMO C20 – HIMO C20 má patentovanú konštrukciu s integrovaným dizajnom. Prešiel vysokoúrovňovou technológiou spracovania a certifikáciou 3C. S 20 palcovým ľahkým rámom má vysokú kvalitu a stabilitu.

Tri jazdné režimy HIMO C20 má podporu elektrickej i ľudskej sily, tri jazdné režimy. Čistý elektrický režim spĺňa každodenné dochádzanie a ľudská sila alebo jazda s elektrickým asistentom vám môžu spríjemniť jazdu.

Pohon s premenlivou rýchlosťou Shimano HIMO C20 je vybavený 6-stupňovým systémom radenia Shimano, ktorý upravuje rýchlosť jazdy nastavením veľkosti predných a zadných ozubených kolies. Vďaka bezuhlíkovému motoru s príkonom 250 W môžete získať silný výstupný výkon.

Skryté nafukovacie čerpadlo – Nafukovacie pneumatiky majú nízky odpor a silnú priľnavosť, ktorá ľahko prejde hrboľatými cestami. Prenosné čerpadlo je skryté v sedlovej trubke a dá sa použiť na ľahké nahustenie pneumatík.

Dojazd až 80 km – Lítiová batéria 18650 s výkonom 10 Ah prináša dlhodobý energetický výkon s dojazdom až 80 km. 

  • Akciová cena 655,19 eur
  • Pri použití kódu GKB508S je cena znížená na 626,63 eur
  • Objednávajte TU

Xiaomi HIMO Z16

Xiaomi HIMO Z16

Xiaomi HIMO Z16, Zdroj: Geekbuying

Medzi hlavné prednosti elektrobicykla HIMO Z16 patrí skladací dizajn, čo umožní napríklad jednoduché vloženie do kufra auta, alebo bezproblémové používanie výťahu a praktické skladovanie.

HIMO Z16 je vybavený vodoodolným HD LCD displejom so stupňom krytia IPX7. Ten zobrazuje všetky potrebné údaje o prevádzke, ako napríklad najazdené kilometre, informácie o rýchlosti a poruchách v reálnom čase.

Vymeniteľná líthiová batéria umožňuje dojazd až 80 km. Zároveň je bicykel vybavený poistkou proti krádeži batérie, ktorá rieši problém s jej stratou.

Elektrobicykel je vybavený pneumatikami s vysokou odolnosťou proti opotrebovaniu a super priľnavosťou aj na mokrých a klzkých povrchoch a účinne zabezpečujú plynulú jazdu a bezpečné brzdenie.

Môžete si vybrať medzi 3 režimami – manuálny režim, režim mopedu a režim čisto elektrickej energie, ktorý je možné upraviť pre rôzne podmienky na ceste.

  • Akciová cena je 545,99 eur
  • Pri použití kódu GKB496S je cena znížená na 535,91 eur
  • Objednávajte TU

Článok vznikol v spolupráci s e-shopom Geekbuying.

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.

Nechajte nám správu