Aktuálne prebieha akcia na vybrané produkty, pričom si ich môžete kúpiť so zľavou až do 50 %.

Medzi produkty s najvyššou zľavou patrí mobilný telefón Samsung Galaxy J3 DS 2016, ktorý teraz kúpite len za 95 eur. Vybrať si môžete čiernu, bielu alebo zlatú farbu. K tomu ešte dostanete 5 eur zľavu pri nákupe CEWE fotoknihy a zľavu 20 eur pri nákupe kancelárskeho balíka Microsoft Office spolu s notebookom, PC alebo tabletom.

Ďalšia zľava 50 % je aj pri nákupe hry FIFA pre XBox, PS4 alebo pre PC. Podobne vysoká zľava je aj na rýchlovarnú konvicu CONCEPT RK-4050. Táto má príkon až 1800 W a objem 1800 ml.

S najvyššou zľavou 50 % je k dispozícii ešte žehlička Tefal FV5640 Turbo Pro Anti-Calc s kapacitou vodného zásobníka 300 ml a príkonom 2600 W.

S nižšou zľavou je v tomto výpredaji zapojený napr. šijací stroj Toyota Super Jeans s automatickým navliekaním nite. Jeho cena je 135 eur.

Vo všeobecnosti si ale môžete vyberať z televízorov (napr. LG či Thomson), notebookov, GPS navigácií, holiacich strojčekov, domáceho kina, kávovarov, chladničiek, pračiek, Wi-Fi routerov, slúchadiel ale aj akčných kamier.

Podstatné pre nákup je to, že vo väčšine prípadov platí táto akčná cena do 4.7. (vrátane) alebo do vypredania zásob.

Značky:

Nechajte nám správu