Predstavené budú tesne pred Vianocami. 

Podľa správ by spoločnosť Huawei mala už 23. decembra predstaviť svoje prvé smart hodinky so zabudovaným meraním tlaku. Hodinky s označením Watch D budú jedným z mnohých zariadení, ktoré v tom čase spoločnosť uvedie na trh. Počas udalosti údajne spoznáme aj celkom nový smartfón s “pracovným” označením Mate V.

Na blížiacom sa podujatí Huawei okrem nových hodiniek Watch D predstaví aj viaceré modely notebookov, inteligentných hodiniek a ďalší hardvér, ktorý súvisí s televízormi. 

Aj napriek tomu, že celá udalosť bude zameraná hlavne na domáci trh, nové hodinky Watch D budú údajne uvedené aj globálne. Môžeme tak očakávať, že nový prírastok v portfóliu inteligentných hodiniek spoločnosti Huawei sa začne celosvetovo predávať už začiatkom roka 2022.

Huawei Watch D
Huawei Watch D: Predpokladaný dizajn hodiniek

Je prekvapujúce, že o hodinkách Huawei Watch D nemáme takmer žiadne správy. Nepoznáme ich cenu a ani finálny dizajn. Môžeme však očakávať, že novinka bude na trh uvedená vo viacerých farebných štýloch a s viacerými remienkami. Rovnako (zatiaľ) nepoznáme ani detaily o tom, ako hodinky merajú tlak.

A pokiaľ sa vám nechce čakať na Huawei Watch D, na trhu momentálne nájdete niekoľko hodiniek s funkciou merania tlaku. Do pozornosti dávame najmä hodinky Samsung Galaxy Watch4, Watch3 a Watch Active2, ktoré túto funkciu majú. Ak vás zaujímajú detaily, prečítajte si náš starší článok, v ktorom vysvetľujeme fungovanie tejto funkcie.

Zdroj: Notebookcheck

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.