Podobnú funkciu už ponúkajú aj Mapy od Googlu.

Napriek tomu, že Waze má oproti Mapám menej funkcií, teší sa veľkej popularite. Waze však získava novú funkciu, ktorá umožňuje naplánovať trasu v počítači a odoslať ju do telefónu. Waze pridáva možnosť preniesť naplánovanú jazdu a uložiť ju do aplikácie, čo ešte viac uľahčuje spravovanie jázd.

Či už je to okamžitá jazda autom alebo budúca cesta, jednoducho sa prihláste do Waze Live Map z pracovnej plochy pomocou QR kódu, zadajte cieľový a východiskový bod, nastavte čas svojho príchodu a potom kliknite na „Uložiť do aplikácie.“ Waze zabezpečí, aby ste vyrazili v pravý čas na základe najnovších informácií o doprave v reálnom čase.

Táto praktická funkcia upozorní na ideálnu premávku a navrhne najvhodnejší čas kedy vyraziť. Aplikácia na to upozorní push notifikáciou. Prihlásení používatelia si môžu tiež pozrieť svoje uložené polohy z webu a ľahko ich vyhľadať pri hľadaní štartu / cieľa. Toto nielen uľahčí opakované zadávanie adries, ale umožňuje aj 7-dňové prispôsobené plánovanie na Waze Live Maps. 

Nová funkcia je dostupná pre zariadenia so systémom Android aj iOS.

Zdroj: Waze

Prečítajte si aj:

Outdoor od hlavy po päty: Ako sa správne obliecť do prírody? (1. časť)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.

Nechajte nám správu