Zameraná je na opravu vizuálnych problémov.

Waze stále patrí medzi najpoužívanejšie navigačné aplikácie. To aj napriek tomu, že počet ľudí, ktorí ju používajú, zo zjavných dôvodov v posledných mesiacoch klesá. Spoločnosť sa proti tomuto negatívnemu vývoju postavila a prináša najnovšiu aktualizáciu, ktorá je už dostupná v Obchode Play. Waze vo verzii 4.68.1.0 je možné stiahnuť na všetky zariadenia so systémom Android. Prichádza s dôležitou opravou pre Android Auto, ktorá aktualizuje veľké kontextové okná, ktoré sa zobrazujú na obrazovke a pokrývajú veľkú časť navigačnej plochy.

Niektoré súčasti používateľského rozhrania boli príliš veľké, čo znižovalo prehľadnosť. Keďže je navigácia Waze založená na používateľskej interakcii, pravidelne sa zobrazujú nové upozornenia, čo pôsobí pri ich rozmeroch rušivo.

Pokiaľ sa aj vám zobrazujú rušivé upozornenia, nainštalujte si najnovšiu verziu navigácie Waze 4.68.1.0. Nová aktualizácia obsahuje aj opravy a vylepšenia stability. Zavedenie novej verzie Waze prebieha postupne, takže najnovšia aktualizácia sa nemusí na obrazovke vášho zariadenia ešte zobrazovať. 

Pokiaľ sa vám nechce čakať na dostupnosť novej verzie, môžete si stiahnuť APK súbor a nainštalovať ju ručne.

Zdroj: AutoEvolution

Prečítajte si aj:

Android Auto: Ako používať túto aplikáciu aj so staršími smartfónmi?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.

Nechajte nám správu