Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Western Digital oznámila, že rozšírila svoj rad SSD diskov s oficiálnou licenciou pre PlayStation® o vylepšený disk WD_BLACK SN850P NVMe pre konzoly PS5 s kapacitou až 4TB.1

Nový SSD disk má vyššiu kapacitu a rýchlosť ako predchádzajúca generácia a exkluzívny dizajn chladiča s logom PlayStation. Teraz je k dispozícii v kapacitách až do 4 TB, takže hráči môžu zvýšiť kapacitu úložiska PS5® až štvornásobne. To prináša väčšiu flexibilitu pri ukladaní a hraní až 100 hier.2 SSD disk WD_BLACK SN850P NVMe pre PS5 ponúka v porovnaní s predchádzajúcou generáciou aj vyššie rýchlosti, takže hráči môžu ľahšie držať krok so súčasnými špičkovými hernými titulmi. Za zmienku stojí aj úplne nový dizajn chladiča, ktorý bol optimalizovaný špeciálne pre PS5®. Nový SSD disk ponúka jednoduchú a bezproblémovú inštaláciu.

„Pokračovanie spolupráce so spoločnosťou Sony Interactive Entertainment na inováciách nám umožňuje pokračovať v našom záväzku vytvárať riešenia, ktoré hráčom vylepšujú herné zážitky“ povedala Susan Park, viceprezidentka pre globálne strategické partnerstvá spoločnosti Western Digital.

Vďaka svojim inovatívnym vylepšeniam poskytuje nový oficiálne licencovaný disk WD_BLACK SN850P NVMe SSD pre PS5 všetkým hráčom istotu, že svoje nové a obľúbené tituly majú uložené na disku, ktorý bol certifikovaný a testovaný pre najnovšie hry platformy PS5.  

SSD disk WD_BLACK SN850P NVMe pre PS5 je k dispozícii u vybraných predajcov, ako aj v internetovom obchode Western Digital za odporúčanú maloobchodnú cenu od 157 EUR (1TB) po 537 EUR (4TB).

Značky: