Už môžete mať prehľad o tom, čo sa deje u vás v domácnosti alebo v kancelárii. Netreba na to výbavu za stovky eur. Postačí vám malá kamerka D-Link DCS‑8010LH, ktorú si do siete pripojíte cez Wi-Fi. Na jej napájanie treba použiť dodávaný adaptér. Hodí sa na sledovanie vašich domácich miláčikov alebo napríklad na sledovanie vstupných dverí.

Uhol záberu je 120° a podporuje aj nočný režim do 5 metrov cez infračervené LED, prepína sa automaticky. Všetko sa ovláda cez mobilnú aplikáciu. D-Link ju v minulosti poriadne vylepšil, a to správnym smerom. Využiť môžete jednodňový cloud od D-Linku zadarmo alebo si priplatiť za službu s rozšíreným ukladaním nahrávok.

Kamera má detekciu pohybu a zvuku, na nahrávanie sa dá použiť aj microSD karta. V prípade potreby si môžete aplikáciou zapnúť súkromný režim, vtedy kamera prestane snímať. Poteší aj možnosť vypnutia signalizačnej LED umiestnenej na kamere. Má otočný mechanizmus a naklápaciu konštrukciu. Môžete ju umiestniť na bočnú stenu, na strop alebo len tak na stôl či na zem. Obraz nahráva v HD rozlíšení.

Cena: 69 EUR

Zapožičal: D-Link

Značky: