Skoro ako USB-C kábel, avšak s micro USB konektorom.

Jednou z hlavných výhod USB-C kábla je jeho symetrickosť. Konektor pripojíte z hociktorej strany. A práve túto vlastnosť ponúka aj micro USB kábel Winnergear MicFlip. Tento projekt uspel v minulosti na portáli IndieGogo a aktuálne je dostupný pre záujemcov.

MicFlip má vo výbave symetrické oba konektory. To znamená, že k počítaču alebo k adaptéru pripojíte klasický USB port z oboch strán a to isté platí aj o micro USB konektore.

Je zrejmé, že hlavný prínos príslušenstva spočíva v pohodlnosti používania. Nemusíte kontrolovať, ako pripojiť kábel k telefónu – jednoducho ho pripojíte vždy. Škoda len, že sa toto zariadenie dostalo na trh až teraz, keď postupne rastie popularita zariadení s USB-C konektorom. Micro USB port však ešte pár rokov na trhu vydrží.

Prípadní záujemcovia si môžu objednať kábel z oficiálnej stránky za 20 dolárov. Alebo v zľave cez IndieGogo – 2 kusy za 30 dolárov.

Zdroj: Mashable

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit