Áno viem, o inteligentných hodinkách sa píše veľa.

No keď som rozmýšľala, čo naozaj každý deň využívam a prináša mi to úžitok, prišla som na to, že sú to práve inteligentné hodinky. Mám ich na ruke skoro nepretržite, okrem času, keď ich nabíjam. Sú pohodlné, elegantné a užitočné.

Moje tri dôvody, prečo odporúčam práve Fitbit Versa Lite:

  1. Majú príjemný dizajn, sú ľahké a vodotesné, pohodlne sa nosia, na ruke mi nevadia pri žiadnom športe, dokonca ani keď hrám volejbal. Displej je dostatočne veľký a čitateľný za každých podmienok. Dotykové ovládanie je intuitívne a funguje veľmi dobre. A nabíjam ich raz za päť dní.
  2. Hodinky automaticky monitorujú môj tep, počet krokov ako aj spálené kalórie. Jednoducho si viem zapnúť monitorovanie športovej aktivity, počas ktorej mám prehľad o dôležitých hodnotách ako je aktuálna tepová frekvencia, čas od začiatku cvičenia a podobne. Taktiež monitorujú aj môj spánok a pokiaľ som počas dňa nervózna alebo v strese, pomôžu mi predýchať situáciu a dostať ma opäť do pohody 🙂
  3. Fitbit aplikácia je na stiahnutie zadarmo a po spárovaní s hodinkami mi prináša ďalšie užitočné informácie o mojom životnom štýle. V rýchlom prehľade vidím aktuálne denné informácie, ako je počet krokov, prejdenú vzdialenosť, spálené kalórie, dĺžku športovej aktivity, koľko dní z aktuálneho týždňa som cvičila aspoň 30 minút, aký kvalitný bol môj spánok a pod. No dôležité sú dlhodobejšie štatistiky, ktoré si v aplikácii môžem prehľadne zobraziť a sledovať svoje pokroky a občas aj zakopnutia 🙂

Inteligentné hodinky Fitbit Versa Lite ponúkajú oveľa viac funkcionalít ako popisujem vyššie, no je na každom používateľovi takýchto hodiniek, aby si našiel také funkcie, ktorých pravidelné sledovanie má význam práve pre neho.

Fitbit Versa Lite sú dostupné v rôznych farebných kombináciách a ich cena je momentálne na úrovni 129 eur.

Kompletný seriál TOUCHIT odporúča hľadajte TU.

Prečítajte si aj:

Peter odporúča: Športujte aj po zotmení s nabíjateľnou LED čelovkou Nitecore NU32 (fotogaléria)

Xénia Rybáková

Xénia Rybáková
Zaujíma ma všetko čo je smart, či inteligentné. V domácnosti, na ruke, či v ruke, ale aj nové technológie na kolesách.