Majú okrúhly displej a ponúknu vysokú mieru prispôsobenia.

Xiaomi čoskoro oznámi svoje ďalšie inteligentné hodinky. Čínsky výrobca v novembri uviedol model Mi Watch, ktorého dizajn je inšpirovaný hodinkami Apple Watch. Novinka s názvom Watch Color však ponúkne okrúhly displej. Na informáciu upozornil portál GSMArena.

Xiaomi Watch Color budú mať 1,39-palcový displej s rozlíšením 454 × 454 pixelov. Ich dizajn nám na prvý pohľad pripomína Huawei Watch GT 2. Hodinky budú oficiálne predstavené 3. januára 2020, Xiaomi na novinku upozorňuje vo forme obrázkov a videa.

Technické špecifikácie zariadenia nie sú známe. Predpokladáme však, že ponúknu štandardné monitorovanie aktivity a zdravia a tiež aj odolnosť voči vode na úrovni 5 ATM, takže s nimi budete môcť plávať. Hlavnou otázkou ostáva, či Xiaomi použije vlastný operačný systém alebo Wear OS od Googlu.

Ako už názov napovedá, Watch Color by mali ponúknuť vysokú mieru prispôsobenia z hľadiska vymeniteľných remienkov rôznych farieb. Samotné telo hodiniek bude k dispozícii v zlatej, striebornej a čiernej farbe.

Zdroj videa: GSMArena

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Xiaomi predstavilo Mi Watch: Inteligentné hodinky, ktoré menia pravidlá

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit