Spoločnosť predstavila novú generáciu populárneho náramku začiatkom mesiaca.

Mi Band 4 prichádza s lepšími športovými funkciami, väčším farebným displejom a prepracovanejším dizajnom. V domovskej Číne sa náramok teší obrovskej popularite, čomu nasvedčujú aj prvé predaje, ktoré v prvých ôsmich dňoch po spustení, prekonali miliónovú hranicu.

Aj napriek tomu, že náramok je v Číne už dostupný, u nás sa začne predávať až 26. júna.

Xiaomi uvádza, že počas jednej hodiny bolo odoslaných až 5 000 zásielok, čo z Mi Band 4 robí najrýchlejšie predávanú nositeľnú elektroniku v histórii spoločnosti. Niet sa čomu diviť. Náramok ponúka väčší OLED displej s vyšším rozlíšením, zakrivené 2.5D sklo a do výbavy sa dostalo aj viac funkcií. Spoločnosť uvádza, že na jedno nabitie by mal náramok zvládnuť 15-20 dní, čo je jeden z najväčších predajných argumentov Mi Band 4.

Plagát oznamujúci 1 milión predaných kusov Xiaomi Mi Band 4

Základná cena Mi Band 4 je CNY169 (prepočet 21 €), kým NFC variant má cenu stanovenú na CNY229 (prepočet 30 €). Napríklad Mi Obchody v Španielsku a Taliansku majú náramok v ponuke za 35 €, čo je stále veľmi zaujímavá cena, vzhľadom na vylepšené vlastnosti oproti Mi Band 3. Na Slovensku sa ceny približujú v niektorých e-shopoch až 50 eurovej hranici.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi Band 4 oficiálne: Veľký Amoled displej a cena, ktorá prekvapí

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.