Xiaomi Mi Band 5 je potvrdený. Rovnako sa môžeme tešiť aj na nové inteligentné hodinky Amazfit Ares.

Predstavenie nového náramku od Xiaomi bolo očakávané už niekoľkokrát, no jeho uvedenie na trh nebolo doteraz oficiálne potvrdené. 

V aktuálne neprehľadnej situácii vnáša do celej problematiky trochu viac svetla spoločnosť Huami, ktorá náramky a hodinky pre Xiaomi vyrába. Na sociálnej sieti Weibo spoločnosť potvrdila, že náramku Mi Band 5 sa dočkáme ešte v roku 2020. 

Huami rovnako popiera nedávne špekulácie o tom, že by sa mali cesty oboch spoločností rozísť. Aj naďalej budú prinášať skvelé produkty, ako tomu bolo doteraz počas dlhoročne spolupráce. 

Xiaomi Mi Band 5

Zdroj: Android Authority

Skoršie informácie dokonca naznačovali, že nový Mi Band by mohol byť predstavený ešte tento mesiac, pričom nový dátum bol presunutý na jún. S ohľadom na pandemickú situáciu sa ani ďalší termín pravdepodobne nestihne, ale pevne veríme, že už na jeseň spoznáme nástupcu obľúbeného náramku Mi Band 4.

Predchádzajúce modely sú celosvetovo veľmi populárne. Okrem avizovaného príchodu najnovšej generácie o tomto novom náramku nevieme takmer nič. Medzi hlavné vylepšenia by však mali patriť: podpora Google platieb cez NFC pre všetkých, väčší 1,2-palcový displej s vyšším kontrastom a jasom a samozrejme nebude chýbať tradične skvelá cena, ktorá by mala byť zanedbateľne vyššia ako bola pri Mi Band 4.

Huami Amazfit Ares

Zdroj: Android Authority

Okrem novej generácii obľúbeného náramku, spoločnosti pracujú aj na novej verzii inteligentných hodiniek Amazfit, ktorá majú niesť označenie Ares. Hodinky Amazfit Ares boli videné v zozname podporovaných zariadení v oficiálnej Huami aplikácii, kam ich spoločnosť podľa všetkého zaradila omylom a neskôr ich existenciu potvrdila. Do predaja by sa mali takisto dostať ešte tento rok. 

Huami doplnilo, že nové hodinky budú disponovať 70 rôznymi športovými režimami a odolným športovo-urbanistickým dizajnom.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi Band 4: Vylepšeniam kraľuje displej (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.