Aby ste vedeli, že to nie je úplne nový produkt.

Nakoľko je dnes v móde objednávať si produkty zo zahraničia, do pozornosti dávame nový fitness náramok Xiaomi Mi Band HRX Edition. Upozorňujeme naň nie kvôli tomu, aby ste si ho hneď kúpili, ale aby ste vedeli, že je to náramok Mi Band 2 v upravenej verzii pre indický trh. Náramok sa tam začal predávať v špeciálnej verzii pod značkou Hrithika Roshana, známeho indického herca.

Čo sa funkcionality týka, Mi Band HRX Edition má takmer totožné vnútornosti ako Mi Band 2 a ponúka 23-dňovú výdrž batérie na jedno nabitie, OLED displej, odolnosť IP67 a základné upozorňovanie na notifikácie. Neobsahuje merač tepu, avšak má o 10% dlhšiu výdrž batérie a vylepšený algoritmus na počítanie krokov a meranie aktivity.

Mi Band HRX Edition by sa mal dostať na trh s o niečo atraktívnejšou cenou v porovnaní s Mi Band 2. Otázne je aká cena bude v internetovom obchode, z ktorého nakupujete. Dojmy z testovania Mi Band 2 nájdete v našom článku, ktorý bol súčasťou veľkého porovnania fitness náramkov.

Zdroj: PocketNow

Prečítajte si aj:

Otestovali sme Xiaomi Mi Band 2

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit