Tie podrobne zobrazujú aj vnútornú konštrukciu zariadenia.

Skladateľný smartfón od Xiaomi sme mohli vidieť už dávnejšie v špionážnych záberoch a najnovšie sa môžeme tomuto smartfónu pozrieť aj na zadnú stranu. Skryté nezostalo ani vnútro zariadenia. Novinka bude podľa všetkého súčasťou série Mi Mix a bude sa skladať dovnútra, rovnako ako série Galaxy Fold a Huawei Mate X2.

Obrázky ukazujú konštrukciu zariadenia bez displeja, čo nám umožní nahliadnuť na prevedenie skladacieho mechanizmu. Na fotografiách je vidieť aj zostavu fotoaparátov, pričom sa domnievame, že ide skôr o vyplnenie prázdneho miesta ako o jej finálnu podobu. Konečný dizajn sa môže zmeniť. Čo sa však meniť nebude, je usporiadanie objektívov.

Je veľkým prekvapením, že logo Mix sa vracia späť k životu, pretože zatiaľ posledným zariadením, ktoré bolo v tejto sérii predstavené, bol model Mi Mix 3. Stalo sa tak pred viac ako dvomi rokmi. Určitú logiku by sme v tomto kroku mohli nájsť. Séria Mix bola vždy zameraná na smartfóny, ktoré sa snažia byť o krok pred ostatnými, predovšetkým dizajnom. Existuje však veľká šanca, že tieto obrázky nás iba zaviedli do slepej uličky a nepredstavujú produkt, ktorý bude nakoniec oficiálne predstavený. 

Vieme však, že Xiaomi skutočne pracuje skladateľnom zariadení.

Zdroj: GSMArena

Titulný obrázok: Notebookcheck

Prečítajte si aj:

Séria Galaxy Note zatiaľ nekončí: Tento rok vraj nepríde

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.