Xiaomi iba nedávno ohlásilo príchod náramku na globálny trh

Náramok Mi Smart Band 5 začína dostávať novú aktualizáciu 1.0.1.84. Jej cieľom je zlepšiť celkovú kvalitu náramku zvýšením jeho výkonu a odstránením niektorých známych chýb. Aj keď už predchádzajúca aktualizácia priniesla automatickú detekciu tréningu, nová aktualizácia neprináša v tomto smere nič nové. Podľa používateľov aktualizácia priniesla vyššiu presnosť monitorovania srdcovej činnosti a presnejšie meranie krokov. Systém je celkovo svižnejší.

Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi Mi Band 5

Nová aktualizácia sa v súčasnosti pripravuje na spustenie v Indonézii a čoskoro bude uvedená aj v ďalších krajinách. Pred samotným updateom náramku je potrebné aktualizovať aj aplikáciu MiFit z Obchodu Play. Po aktualizácii by mal byť Mi Smart Band 5 pripravený na inštaláciu novej verzie firmvéru 1.0.1.84.

Mi Band 5 bol na trh uvedený s 1,1-palcovým Amoled displejom, s 2,5D sklom odolným proti poškriabaniu, 11 športovými režimami vrátane behu, chôdze, bicyklovania, indoor behu, plávania, cvičenia alebo indoor bicyklovania. Náramok obsahuje Bluetooth 5.0, 125 mAh batéria a odolnosť proti vode na úrovni 5 atm.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi Band 5: S očakávanými vylepšeniami (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.